Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Nachtportier

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Nachtportier FT/PT

Zoek je een nieuwe uitdaging en ben jij een echte nachtbraker? Waarborg jij de veiligheid als iedereen slaapt? Geniet jij van de rust om je heen terwijl je de start van de volgende dag voorbereidt? Ben je daarnaast de representatieve collega die onze gasten op een vriendelijke wijze te woord staat? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol

Als nachtportier ontvang je laat arriverende gasten, je checkt hen in en je waarborgt de veiligheid gedurende de nacht. Gedurende de nacht maak je alvast de voorbereiding voor de volgende dag in orde: zo bereid je alvast het ontbijt voor en neem je enkele schoonmaakwerkzaamheden voor je rekening. ’s Ochtends verzorg je bovendien de check-out van de vroeg vertrekkende gasten. Gedurende de nacht ben je het eerste aanspreekpunt voor onze hotelgasten. Je bedient de telefooncentrale namens Hotel Gulpenerland, Hotel Brull en Hotel Maastricht City Centre en voert diverse administratieve taken uit. Je houdt toezicht op de correcte gang van zaken waarbij je verantwoordelijk bent voor de toegangscontrole van hotelingangen.

In geval van calamiteiten bij jij de eerste verantwoordelijke.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

Je ervaring hebt in de hotellerie of beveiliging

Je servicegericht bent

Je proactief bent en ook inzetbaar bent gedurende weekenden en feestdagen

Je een goede beheersing van het Nederlands en Engels hebt, een andere taal is een pré

Je beschikt over een rijbewijs en eigen auto

Wat bieden wij?

Wij bieden een aantrekkelijk marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring.

Saillant Hotel Gulpenerland & Saillant Collection

Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over 36 hotelkamers en ligt aan de rand van het gezellige dorpje Gulpen. Het hotel maakt onderdeel uit van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent ‘opmerkelijk’, ‘in het oog springend’. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Hotel Gulpenerland behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!