Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker bediening FT/PT

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker bediening (FT/PT)

Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze horecaprofessional en serveer jij met charme en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Zie je het zitten om door te groeien binnen een jonge organisatie? Pak dan nu je kans!

Jouw rol

Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een unieke en professionele gastbeleving. Met enthousiasme bedien jij jouw gasten. Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker: jouw oprechte interesse, zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij legt onze gasten volledig in de watten, vanaf het moment dat ze arriveren tot hun vertrek. Je bent een teamplayer die goed met leuke collega’s kan samenwerken en je bent bereid om soms een stapje extra te zetten.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • ervaring hebt in de horeca;
  • servicegericht en dienstverlenend bent;
  • flexibel bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;
  • communicatief vaardig bent in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels en Duits

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie voor 5 dagen in de week (minder dagen zijn altijd bespreekbaar)
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotel Gulpenerland & Saillant Hotels

Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over 36 hotelkamers en ligt aan de rand van het gezellige dorpje Gulpen. Het hotel maakt onderdeel uit van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent ‘opmerkelijk’, ‘in het oog springend’. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit.

Interesse?

Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!