Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Manager (FT)

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij affiniteit met de Hospitality Industry en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief sterk, doortastend, assertief en een echte doorzetter? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jouw rol

Als administratief manager heb je de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen in de backoffice. Je houdt je bezig met financieel administratieve werkzaamheden van onze 4 hotels, stelt offertes en bevestigingen voor groepen op, handelt klachten af en bent een vraagbaak voor de front office medewerkers. Jij bent de administratieve spin in het web en zorgt ervoor dat alles binnen het bedrijf soepel verloopt. Je zult werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Saillant Collection te Gulpen waar een fijne en open werksfeer heerst.

Jouw profiel

  • Je beschikt over ervaring in het voeren van meerdere administraties tegelijkertijd
  • Werkervaring in de hotellerie is een pré
  • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je kunt zelfstandig werken maar bent tegelijkertijd ook een echte teamplayer
  • Je gaat analytisch, nauwkeurig en proactief te werk
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zuid-Limburg

Wat bieden wij?

Wij bieden een marktconform salaris op basis van 38 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast zijn er leuke extra’s zoals kortingsmogelijkheden binnen Saillant Collection. Mede door onze ambities zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels

Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?

Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!