Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ontbijtmedewerker

Werkgever:Saillant Hotel Brull
Plaats:Mechelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ontbijtmedewerker (FT) – Saillant Hotel Brull

Ben jij een representatieve gastheer/-dame en zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig hotel? Ben jij een echt ochtendmens met gevoel voor gastvrijheid en hou je ervan om gasten in de watten te leggen? Dat komt goed uit, want dan zoeken wij jou!

Jouw rol

Als ontbijtmedewerker in Saillant Hotel Brull speel je een belangrijke rol voor onze gasten: je zorgt ervoor dat de gasten uitgerust en tevreden aan hun dag kunnen beginnen. Als ontbijtmedewerker begin je vroeg in de ochtend met het klaarzetten van de ontbijtzaal. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en presentatie van het ontbijtbuffet, het opruimen van de keuken en het schoonmaken van de ontbijtzaal. Jij laat de gasten voldaan en met een glimlach vertrekken.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • Een echt ochtendmens bent;
  • Representatief en beleefd bent;
  • Vrolijk en servicegericht bentt;
  • Flexibel inzetbaar bent;
  • Enthousiast en gastvrij bent! Dat vinden wij belangrijker dan ervaring.

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie voor 5 dagen in de week
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werkplek in een jonge organisatie met leuke collega’s

Saillant Hotel Brull & Saillant Collection

Saillant Hotel Brull is gelegen in het Zuid-Limburgse Mechelen en gevestigd in een authentieke carreboerderij. Met 27 hotelkamers, een huiskamer, restaurant, vakwerkbinnenplaats en gezellige tuin vormt Brull een sfeervolle en huiselijke uitvalsbasis voor haar gasten. Persoonlijke aandacht voor de gast, een gemoedelijke sfeer en productkwaliteit staan centraal.

Saillant Hotel Brull behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!