Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front Office Medewerker

Werkgever:Saillant Hotel Brull
Plaats:Mechelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Front Office medewerker FT

Ben jij als enthousiaste receptionist(e) op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Ben jij een collegiale allrounder en heb je een verfijnd gevoel voor gastvrijheid? Zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig hotel met leuke collega’s? Word dan onze collega!

Jouw rol

Als Front Office Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het eerste contact met onze gasten. Je verwelkomt de gasten, verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de omgeving. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te reageren. Je bedient de telefooncentrale en voert secuur de bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Je beantwoordt e-mails en bent in staat reserveringen te werken in het hotelreserveringssysteem. Ook verzorg je de check-out van vertrekkende gasten. Je bent een flexibel inzetbare teamplayer en je collega’s kunnen echt op je bouwen. Bovendien heb je de nodige F&B-ervaring en kun je waar nodig ondersteuning bieden in de restaurantoperatie.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

Je werkervaring als receptionist;

Je servicegericht bent ingesteld;

Je kennis hebt van hotelreserveringssystemen;

Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt

Je secuur en netjes werkt;

Je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk goed beheerst;

Je graag onderdeel uitmaakt van een klein en hecht team;

Je representatief bent in voorkomen en commercieel bent ingesteld.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie voor 5 dagen in de week

Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring

Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotel Brull & Saillant Collection

Saillant Hotel Brull is gelegen in het Zuid-Limburgse Mechelen en gevestigd in een authentieke carreboerderij. Met 27 hotelkamers, een huiskamer, restaurant, vakwerkbinnenplaats en gezellige tuin vormt Brull een sfeervolle en huiselijke uitvalsbasis voor haar gasten. Persoonlijke aandacht voor de gast, een gemoedelijke sfeer en productkwaliteit staan centraal. Saillant Hotel Brull behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!