Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Revenue en Marketing medewerker

Werkgever:Saillant Collection
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature Revenue en Marketing – Saillant Collection

Heb jij affiniteit met de Hospitality Industry? Ben jij een echte doorzetter en wil je altijd voor het maximale resultaat gaan? Ben jij commercieel ingesteld, communicatief sterk, doortastend, assertief en hou je van een uitdaging? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jouw rol

In de functie van Revenue en Marketing ben je o.a. verantwoordelijk voor het bepalen van tarieven op korte en lange termijn en speel je met vraag en aanbod van onze vier hotels binnen Saillant Collection. Je werkt samen met OTA’s om het maximale resultaat te behalen en je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen Saillant Collection. Vanuit het hoofdkantoor ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van de commerciële strategieën van al onze hotels. Je bent onderdeel van het Management Team en tevens het eerste aanspreekpunt voor locatieverantwoordelijken omtrent Revenue en Marketing gerelateerde zaken.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je affiniteit hebt met de Hospitality Industry;
  • Je commercieel ingesteld bent en gaat altijd voor het maximale resultaat gaat;
  • Je communicatief sterk bent;
  • Je doortastend, assertief en een echte doorzetter bent;
  • Je representatief bent in voorkomen en gedrag;
  • Je graag een nieuwe uitdaging aangaat.
Wat bieden wij?
  • Fulltime dienstverband, 38 uur per week.
  • Salariëring conform bedrijfsfunctie, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
Saillant Collection

Saillant Hotels is een groeiende hotelcollectie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid- Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de beide hotels.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.

Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?

Solliciteer door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!