Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Managementadviseur

Werkgever:RUD zuid limburg
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken aan een veilige en gezonde leefomgeving voor alle inwoners en bedrijven in de regio Zuid-Limburg, dat gaat een stuk efficiënter en professioneler wanneer je dat als gemeenten en provincie samen doet. Vanuit die gedachte bundelden 16 Zuid-Limburgse gemeenten en de Provincie Limburg in 2013 hun krachten in de milieu-uitvoeringsdienst RUD Zuid-Limburg. Samen werken we nu efficiënter, beter én goedkoper om tot een veilige en gezonde leefomgeving in de regio te komen. Met deze collectieve aanpak zijn we als RUD Zuid-Limburg intussen uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van milieu. Door het bundelen van kennis en kunde, hebben we de kwaliteit en de professionaliteit van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving (VTH) in de regio Zuid-Limburg naar een hoger peil weten te tillen. We worden gezien als een bekende én vooral professionele speler op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en milieuadvies in Zuid-Limburg. We zijn volop in ontwikkeling en groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een

Managementadviseur (HR21: adviseur II, 1 fte, 36 uur)

JIJ EN DE FUNCTIe

Als managementadviseur ben jij de strategisch adviseur van het management op bedrijfskundig, inhoudelijk en organisatorisch vlak. En samen met de collega’s in de staf zorg jij voor goede relaties met onze deelnemers. Je hebt een passie voor duurzaamheid én mensen. Je wilt verbinden, netwerken opbouwen en complexe vraagstukken helpen oplossen. En jezelf verdiepen in de bestuurlijke context. Werken aan een duurzame ontwikkeling van de hele regio, dát is wat jou drijft. Je bent een stevige, open en inspirerende persoonlijkheid die zich goed kan inleven in de vraagstukken en verantwoordelijkheden van anderen. Jouw gevoel voor politieke – en bestuurlijke gevoeligheid is goed ontwikkeld. Je stelt uitvoeringsovereenkomsten en verantwoordingsrapportages op en bespreekt deze met de opdrachtgevers. Als verbindende schakel weet je zowel intern als extern -ook landelijk-, een uitgebreid netwerk op te bouwen waardoor je goed op de hoogte bent van wat er speelt binnen de RUD Zuid-Limburg en bij de opdrachtgevers. Belangrijke ontwikkelingen worden door jou vroegtijdig gesignaleerd. En wensen van onze deelnemers weet je goed te vertalen naar onze organisatie, medewerkers en producten. Je kan soepel opereren in verschillende netwerken. Niet alleen in Zuid-Limburg, maar ook landelijk in diverse gremia. Je bent ondernemend, pragmatisch en in staat om kansen voor de RUD Zuid-Limburg te zien en te verzilveren. Je levert en analyseert managementinformatie, doet (ongevraagd) voorstellen voor RUD-brede plannen, projecten en programma’s en start deze ook op. Je draagt intern en extern zorg voor voorlichting en communicatie over de ontwikkelingen en (inhoudelijke) uitvoering van onze dienstverlening, waaronder kwaliteit. Het is een nieuwe functie, zodat er nog volop mogelijkheden zijn de functie verder vorm te geven.

DE MANAGEMENTADVISEUR DIE WIJ ZOEKEN BESCHIKT OVER:

  • Een afgeronde HBO / WO-opleiding, bijvoorbeeld bestuurs- of bedrijfskunde
  • Ervaring in een functie van beleidsadviseur, bestuursadviseur of accountmanager
  • Ervaring met de dynamiek van een politiek-bestuurlijke omgeving
  • Bestuurlijke sensitiviteit
  • Een rijbewijs b
  • Uitstekende kennis van MS Office programma’s
  • Kennis van VTH-werkzaamheden is een pre

ALS RUD ZUID-LIMBURG BIEDEN WIJ JOU:

  • Een jonge organisatie, nog volop in ontwikkeling, waar jij met jouw inbreng daadwerkelijk een relevante bijdrage kunt leveren aan verdere groei en ontwikkeling.
  • Een organisatie die in de korte tijd dat we nu bestaan al is uitgegroeid tot een begrip in regio op het gebied van milieu en verder groeit.
  • Een werkomgeving met volop mogelijkheden en ruimte om flexibel, plaats- en tijd onafhankelijk te werken (het ‘nieuwe werken’!).
  • Een werkplek in de inspirerende en professionele omgeving van het gebouw van de Provincie Limburg.
  • Een bruto salaris op fulltime basis van maximaal € 5.872,- bruto per maand (schaal 12 Cao SGO) geldend per 1 oktober 2020, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je naast eerder genoemd salaris maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) op van 17,05%.

GOED OM TE WETEN:

  • Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur.
  • Een aanstelling vindt plaats onder de voorwaarde van het kunnen overleggen van een ‘Verklaring omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten die gemoeid zijn voor het afgeven van deze verklaring worden geheel vergoed.
  • Je wordt aangesteld voor de duur van een jaar, maar wij willen bij gebleken geschiktheid naar een relatie voor langere termijn.
  • De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.
  • De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 27 en 28 oktober a.s. in de namiddag. Wij vragen je om deze data alvast te reserveren.
  • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

MEER INFORMATIE?

Voor informatie over de functie is het mogelijk contact op te nemen met mevr. mr. L.M. Kobes, directeur RUD Zuid-Limburg, bereikbaar onder telefoonnummer 043 – 3897330

SOLLICITEREn

Herken jij jezelf in dit profiel? Zie jij het als een mooie uitdaging om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van de RUD Zuid-Limburg? Stuur dan je sollicitatie, o.v.v. ‘vacature managementadviseur RUD Zuid-Limburg’, vóór 19 oktober a.s. via e-mail info@rudzl.nl aan mw. mr. L.M. Kobes, directeur. Voor informatie over de procedure, kun je contact opnemen met mw. M. Kerkhofs, HR-adviseur, bereikbaar via telefoonnummer 06 - 33005097, of e-mail mmee.kerkhofs@rudzl.nl