Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Rema Holland
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij accuraat, voel je je thuis in een magazijn en op zoek naar een fulltimebaan? Jij staat ook stevig in je schoenen, weet van aanpakken en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Solliciteer op onze vacature en verrijk het Rema® team (40 mensen) in Maastricht als Medewerker Magazijn.

Over de organisatie

Rema Holland B.V. is een dynamische groothandel op het gebied van hef- en hijsmiddelen, intern transport en valbeveiliging. Wij zijn sinds 1951 gevestigd in Maastricht en bedienen van hieruit onze (internationale) klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door een ambitieuze, klantgerichte en collegiale cultuur. Sinds 2018 behoren wij tot de Axel Johnson Group.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Magazijn ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het assembleren en certificeren van hijs- en hefmiddelen, het picken van orders, het laden en lossen van goederen en het bijhouden van de voorraad. Jij zorgt ervoor dat internationale zendingen tijdig bij de klant worden geleverd met de daarbij behorende documentatie. Zo maak je iedere dag onze klanten weer blij.

Dit neem je mee:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Omdat je komt te werken in een klein team is flexibiliteit van groot belang. Elkaar helpen wanneer nodig is belangrijk. Ook heb je er geen moeite mee om uit te helpen vanwege drukte of doordat een collega met vakantie is.

Dit bieden wij jou:

Wij bieden een fulltime functie (38u) in dagdienst. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 16.30u maar bent ook bereid incidenteel over te werken. Het logistieke team bestaat uit 8 mensen.

Functie eisen
  • Je bent sociaal, zelfstandig, werkt graag in teamverband en hebt technische affiniteit.
  • Je bent handig en kan goed overweg met gereedschap.
  • Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te behalen.
  • Je bent gemotiveerd, secuur, flexibel en stressbestendig.
  • Fysieke werkzaamheden willen en kunnen aanpakken.
Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
  • Assembleren van hijs- en hefmiddelen.
  • Certificeren van de geassembleerde hijs- en hefmiddelen.
  • Orderpicken en gereedmaken van verladingen.
  • Laden en lossen van vrachtauto’s.
  • Alle voorkomende magazijn werkzaamheden.
  • Zorgdragen voor een opgeruimde en nette werkplek.
  • Werkzaamheden uitvoeren volgens veiligheidsrichtlijnen.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie in een groeiende organisatie. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding, deelname pensioenregeling, aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid, Anw-verzekering, ongevallenverzekering). Tevens is de CAO Technische Groothandel van toepassing.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw CV en motivatie naar pedro.koumans@rema.eu Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.