Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Office Manager (0.8 – 1.0 fte)

Werkgever:ReGEN Biomedical
Plaats:Maastricht

Over ons

ReGEN Biomedical is een startup bedrijf welke onderdeel is van de landelijke RegMed XB Regeneratieve Pilot Plant en wordt mogelijk gemaakt door het Nationale Groeifonds en de Europese Uni Met een klein en krachtig team bouwen we een productielocatie voor menselijk weefsel in Maastricht. Het richt zich op het kweken van grote hoeveelheden robuuste en reproduceerbare kleine stukjes weefsel (microweefsels) voor toxiciteit- & pharma-screening. Functionele microweefsels vormen de volgende stap in het nabootsen van patiënten organen en vertegenwoordigen de toekomst van gepersonaliseerde geneeskunde.

Wij bouwen expertise op over hoe de microweefsels kunnen worden geassembleerd tot functionele stukken van menselijke organen, de zogenaamde macroweefsels. De microweefsels dienen ook als bouwstenen voor RM-therapieën en zullen worden geassembleerd tot functionele macroweefsels. Met het bouwen van nieuwe menselijke weefsels willen we de gezondheidszorg gaat revolutioneren. We gaan chronisch zieke patiënten genezen in plaats van alleen symptomatisch te behandelen!

Als je dat interessant vindt nodigen we jou uit om ons daarbij te helpen. Dus ben jij die enthousiaste en proactieve duizendpoot die wij zoeken? Wil jij werken in een internationale, kleinschalige omgeving met enorme maatschappelijke impact?

Deze functie met als standplaats Maastricht is zeer divers, afwisselend en uitdagend, je bent het aanspreekpunt en spil van onze organisatie en de olie in onze machine.

Wij zoeken

Iemand met oog voor detail en tot zijn recht komt bij het vervullen van onderstaande taken:

 • Uitvoeren en managen van office werkzaamheden, waaronder: beheren van office procedures, afspraken en agendabeheer, organiseren en verslaglegging van vergaderingen, beheer van de website, correspondentie, post en beheer van kantoorbenodigdheden.
 • Administratieve processen, waaronder: beheer van administratieve gegevensopslag inclusief procesbeheer en document control, verwerken van in- en verkoopfacturen, regelen van bankzaken, betalingen en boeken van facturen, debiteuren- en crediteurenbeheer.
 • Facilitaire zaken, waaronder: ontvangen van bezoekers, beheer van kantoorapparatuur, signaleren en (laten) oplossen van knelpunten.
 • Arbo en personeelsaangelegenheden, waaronder: vervullen van de rol van preventiemedewerker inclusief beheer en actualisering RI/E en BHV, verlofregistratie medewerkers, ziek- en hersteld-meldingen medewerkers, contactpersoon salarisadministratie en verantwoordelijk voor mutaties.
 • Organiseren van evenementen en het deels verzorgen van externe communicatie
 • Verjaardagen en borrels

Wij vragen

Onze ideale kandidaat beschikt over:

 • Een HBO of MBO+ werk- en denkniveau
 • Een administratieve of secretariële opleiding of ervaring
 • Ervaring met financiële processen en het boeken van facturen
 • Vaardigheid met digitale systemen en de daarbij behorende software (bv. Microsoft office)
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en professionele bekwaamheid in de Engelse taal, in woord en geschrift
 • Duidelijk aantoonbare ervaring in het aanbrengen van structuur en procesmatigheid en in staat om prioriteiten te stellen.
 • Ervaring met laboratorium taalgebruik in een startup en/of zakelijke omgeving vormt een pre
 • Een open, energieke en positieve can-do mentaliteit
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Een uitnodigende en dienstverlenende werkhouding
 • Een accurate en initiatiefrijke werkhouding

Wij bieden

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een omgeving die voortdurend in beweging is, een prettige werksfeer en een open cultuur. De functie is veelzijdig, biedt volop kansen op verdere ontwikkeling en biedt de mogelijkheid er een eigen stempel op te drukken. Standplaats is Maastricht, met mogelijkheid tot flexibel thuiswerken. Bij gebleken geschiktheid zal er een bij de functie passend salarisaanbod worden gedaan, afhankelijk van opleiding en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De aanstelling is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dr. Tom Mastenbroek (t.mastenbroek@regenbiomedical.com of 06-40615546).

Wil je solliciteren?

Dat kan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar career@regenbiomedical.com

Deze vacature staat open tot en met 14 augustus 2022. Echter, sollicitatiegesprekken worden ingepland zodra er een aantal geschikte sollicitanten hebben gereageerd! Dus reageer direct!

Het verder delen van deze vacature in je netwerk wordt op prijs gesteld!