Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vakantiekracht Ondersteuner AC den Hoof

Werkgever:Radar
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vakantiekracht Ondersteuner AC den Hoof in Valkenburg a/d Geul

Wij zijn op zoek naar iemand die de begeleiders kan ondersteunen in de zomervakantie. Ben jij graag onder de mensen en wil je een zakcentje bijverdienen? Of wil jij juist op een laagdrempelige manier kennismaken met werken binnen de zorg? Dan is dit jouw kans!

Als ondersteuner werk je samen met begeleider en/of persoonlijk begeleider en zorg je er samen met de cliënt voor dat hij of zij de dagdagelijkse taken naar behoren uitvoert. De taken zijn o.a.: het verzorgen van dieren, onderhoud kasteeltuin van Kasteel Oost en het verzorgen en kweken van groenten en planten. Je werkt altijd samen met en onder verantwoordelijkheid van een persoonlijk begeleider.

AC den Hoof is een dagbestedingsplek in het groen, in de kasteeltuin van kasteel Oost, waar boerderijwerkzaamheden/activiteiten samen met cliënten worden uitgevoerd

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 2 opleiding;  Je hebt affiniteit met onze doelgroep; Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren; Je bent een echte teamplayer die in staat is feedback te geven en ontvangen; Je hebt de daadkracht en de power om gangbare kaders ter discussie te stellen.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 20-28 uur per week voor de maanden juni tot en met augustus. De werktijden zijn van 8:30 tot 16:30. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 30 met een maximaal salaris van €2.716 op basis van 36 uur. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jan Cuijpers, cluster Maastricht en heuvelland, via +31 88 350 5712.

Aantal Uren:

20-28 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Maastricht

Sluitingsdatum:

23-05-2022