Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen

Ben jij een gedreven professional met een passie voor leren en ontwikkelen? Krijg jij energie van het vertalen van strategie naar operatie en streef je naar een L&O-team dat het verschil maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Iedereen heeft dromen, wensen en doelen in het leven. Ook als je een verstandelijke beperking hebt. We zoeken daarom samen met cliënten uit hoe ze willen wonen, werken, leren en leven, waar ze zich fijn en trots bij voelen. En het is aan ons, daar onbevooroordeeld en met lef oplossingen voor te zoeken. We zijn nieuwsgierig en gaan niet uit van wat is, maar van wat zou kunnen.

Iedereen verdient mooie kansen. Doe jij mee?

Hoe draag jij hieraan bij?

Als Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen (L&O) operationaliseer je de L&O strategie en vertaal je deze naar concrete acties. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van onze collega's en vrijwilligers. Je bent een stevige persoonlijkheid die verder wil bouwen aan de huidige afdeling L&O.

Bij Radar én de afdeling L&O staan we voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en vrijwilligers die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor onze cliënten.

Als Senior Adviseur L&O ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling L&O en het realiseren van de doelstellingen van onze HR-afdeling op het gebied van leren en ontwikkelen. Je ontwikkelt talent- en performancemanagement dat aansluit bij de kernwaarden van de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een lerende cultuur binnen onze organisatie. Dit omvat het opstellen en adviseren over het meerjaren opleidingsplan en het Strategisch Opleidingsplan (SOP). Je evalueert en stimuleert de kwaliteit van opleidingen en leerinterventies en fungeert als sparringpartner op het gebied van individuele, team- en leiderschapsontwikkeling.

Je ondersteunt het management en de directie bij het strategisch opleidingsbeleid waardoor leren en ontwikkelen binnen Radar gaat groeien en bloeien. Je adviseert managers bij het opstellen van de jaarplannen en past opleidingsprocessen aan waar nodig. Het signaleren van ontwikkelingen in het vakgebied en het vertalen hiervan naar strategisch L&O beleid is een belangrijk onderdeel van je rol.

Kortom een betekenisvolle rol binnen een mooie organisatie!

Waar ga je werken?

Als Senior Adviseur L&O ben jij onderdeel van het HRM-team. Dit gedreven en hechte team biedt een nieuwe functie binnen onze organisatie, waardoor je de rol binnen de kaders naar eigen hand kunt zetten.

De afdeling L&O bestaat uit adviseur L&O, een praktijkopleider, een medewerker L&O en organisatiecoach(es). Omdat ook de functie van organisatiecoach nieuw is binnen Radar, mag je samen met deze coaches de processen en werkzaamheden gaan inzetten, uitvoeren en evalueren.

Leuk om eens over na te denken. Bij Radar kan je ook bijdragen aan de informele zorg. Help iemand uit je buurt met zijn boodschappen of kook mee op één van onze dagbestedingslocaties. Wil je meer weten, kijk dan zeker eens naar onze vrijwilligersvacatures

Hoe zorgen wij voor jou??

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. Jouw professionele dromen en je toekomstbeeld vinden we erg belangrijk. Daarbij denken we verder dan de baan die je nu bij ons uitvoert. Want misschien heb je wel de wens om ooit de stap te zetten naar een andere of hogere functie. Bij ons of ergens anders. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een fitnessabonnement? Bij Radar kan je gebruik maken van diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kan je een bijdrage krijgen in jouw Hello Fresh lidmaatschap, in de kosten van bijvoorbeeld een yoga- of atletiek abonnement of een weekendje weg. Jouw vitaliteit vinden wij belangrijk.

Ook is het mogelijk om korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering(en).

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende zorgorganisatieRuimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeiEen prettige werksfeer met gemotiveerde collega'sWij bieden jou een vast contract Je kunt 32 tot 36 uur per week werken, wil je meer of juist minder werken? Solliciteer dan ook gewoon, wij maken het graag voor jou passend Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.768- en maximaal € 5.477(FWG 60) afhankelijk van inschaling bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleidingEindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Learning & Development in Organisations (opleidingskunde) en een afgeronde managementopleidingJe hebt kennis van zorg, arbeidsmarkt en bedrijfsprocessenJe bent zelfstandig, proactief en neemt initiatief in het adviseren van management en Raad van BestuurJe beschikt over sterke sociale vaardigheden, zoals overtuigingskracht en het overwinnen van weerstandenJe bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijkJe werkt systematisch, resultaatgericht en hebt doorzettingsvermogenJe bent representatief, integer en professioneel

Sollicitatieprocedure

We willen graag kennis met je maken, dus na de einddatum van de vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Mocht deze baan toch niet jouw baan zijn, dan kijken we graag naar andere mogelijkheden binnen onze mooie organisatie, met jou.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Bij in dienst treden, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Kunnen wij je verder helpen?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Carolien Beurskens manager HR, via 06-54205377.

Heb je overige vragen of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Inge Geurts van de afdeling recruitment, je kunt mij bereiken op 06-21976911 of via zowiljijwerken@radar.org

Aantal Uren:

32 tot 36 uur per week

Plaats:

Maastricht

Sluitingsdatum:

01-09-2024