Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Planner Capaciteit

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Planner Capaciteit

Word jij onze nieuwe planner in de zorg? Ben jij een gedreven en resultaatgerichte planner die graag de touwtjes in handen heeft? Heb je ervaring met het coördineren van roosters en wil je een cruciale rol spelen in het optimaliseren van planningen? Dan zoeken wij jou!

Iedereen heeft dromen, wensen en doelen in het leven. Ook als je een verstandelijke beperking hebt. We zoeken daarom samen met cliënten uit hoe ze willen wonen, werken, leren en leven, waar ze zich fijn en trots bij voelen. En het is aan ons, daar onbevooroordeeld en met lef oplossingen voor te zoeken. We zijn nieuwsgierig en gaan niet uit van wat is, maar van wat zou kunnen.

Iedereen verdient mooie kansen. Doe jij mee?

Hoe draag jij hieraan bij?

Als planner speel je een sleutelrol in het plannen en coördineren van personeel. Je werkt nauw samen met collega-planners, teams op diverse locaties, clusters en zorgmanagers om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zijn op het juiste moment. Daarnaast heb je als planner een signalerende en adviserende rol richting de locaties. Als planner heb je namelijk als geen ander een totaalzicht op hoe het reilt en zeilt als het gaat om de personele bezetting. Binnen iedere locatie/team heb je een aanspreekpunt Roosteren. Je bent een echte aanpakker en afspraak is afspraak bij jou! Daarnaast ben je duidelijk in jouw communicatie, kun je spiegelen en ben je betrokken, maar ook kritisch op de processen. Als planner laat je je niet snel van de wijs brengen en sta je met beide benen op de grond. Het glas is nooit halfleeg en je kijkt altijd naar mogelijkheden.

Waar ga je werken?

Het team bestaat uit 7 collega's die de uitdaging hebben om dagelijks de balans te vinden tussen de capaciteitsvraag en het realiseren van de daarbij horende bezetting binnen de zorgteams.

Op de afdeling planbureau is het gedachtegoed van capaciteitsmanagement geaccepteerd. In de praktijk betekent dit dat we de teams vanuit data, inzicht en analyse helpen om samen goede keuzes te maken in het rooster. Drie uitgangspunten zijn hierbij van belang: de medewerker in een goede privé en werkbalans brengen, de cliënt de juiste zorg op het juiste moment geven en de organisatie helpen om de bedrijfsdoelen te realiseren. De afdeling is een mooie transitie aan het doormaken van roosteren naar capaciteitsmanagement.

Hoe zorgen wij voor jou??

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. Jouw professionele dromen en je toekomstbeeld vinden we erg belangrijk. Daarbij denken we verder dan de baan die je nu bij ons uitvoert. Want misschien heb je wel de wens om ooit de stap te zetten naar een andere of hogere functie. Bij ons of ergens anders. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering(en).?

Wat bieden wij jou?

Een vast contract Je kunt tussen de 20 en28 uur per week werken. Wij maken het graag passend voor jouEen brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.046,- en maximaal € 4.349,- (FWG schaal 50) bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding8% vakantiegeldEindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.

Wat breng jij mee?

Een HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring en affiniteit in en met plannenErvaring als planner is een préAffiniteit met relevante wet-en regelgevingErvaring met applicaties (bv Ortec, Ximius)Jij voelt je thuis in een omgeving waarbij verschillende belangen elkaar regelmatig rakenJe bent in staat accuraat te werken, problemen te herkennen en de creativiteit en hebt de vasthoudendheid om knelpunten op te lossenJe hebt inzicht en overzicht bij het analyseren en combineren van gegevensJe werkt gestructureerd, je bent creatief en je hebt organisatietalentOplossingen zoek jij niet alleen in het bepalen van processen en procedures, maar vooral in het aangaan van de dialoog en het daarbij horende oog voor draagvlakJe voelt je thuis in een communicerende rol binnen een veranderende werkomgeving.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Sollicitatieprocedure

We willen graag kennis met je maken, dus na de einddatum van de vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De eerste gesprekken vinden plaats op 28 oktober. De tweede gesprekken op 7 november. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Bij in dienst treden, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Kunnen wij je verder helpen?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Guido Stevenhaagen (senior planner), via 06-15537208.

Heb je overige vragen of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Inge Geurts van de afdeling recruitment, je kunt mij bereiken op 06-21976911 of via zowiljijwerken@radar.org

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aantal Uren:

20-28 uur per week

Plaats:

Maastricht

Sluitingsdatum:

21-10-2024