Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ondersteuner woonvorm 't Anker

Werkgever:Radar
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ondersteuner woonvorm 't Anker

Nog niet veel ervaring de zorg, maar wil je wel ervaring opdoen? Lees dan zeker even verder!

Binnen woonvorm ‘t Anker zijn we op zoek naar een ondersteuner die affiniteit en ervaring heeft met ouder wordende cliënten. ’t Anker is gelegen in de Valkenburgse wijk Broekhem en is een 24- uurs woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De huidige bewonersgroep bestaat voornamelijk uit ouder wordende cliënten. Deze groep cliënten vraagt om ondersteuning bij verzorging, dag- en vrijetijds besteding, administratie en bij het creëren van een zinvolle dagindeling en een huiselijke sfeer. Jij als ondersteuner werkt graag op de woonvorm, maar vindt het daarnaast ook heerlijk om op de dagbesteding op locatie te werken.

Het team is goed op elkaar ingewerkt en erg hecht. Het is een stabiel team dat veel voor elkaar over heeft en waar je op kunt vertrouwen. Een warm bad!

Als ondersteuner stimuleer en help je cliënten bij het realiseren van hun doelstellingen uit het ondersteuningsplan. Je creëert samen met de cliënt(en) een schone, veilige en prettige woon- en leefomgeving. Een vertrouwensband is voor hen heel belangrijk en deze weet je ook samen op te bouwen. Je biedt structuur en overzicht en ondersteunt in de voorbereiding van activiteiten op het gebied van wonen, werken en leven. Je hebt daarnaast een signalerende rol met betrekking tot hun gezondheid, welbevinden en huishouding en geeft geobserveerde signalen door aan hun persoonlijk begeleider. Zoals wijzelf graag eigen keuzes maken, willen onze cliënten dat ook. Daarom proberen wij te allen tijde te stimuleren en enthousiasmeren in het behoud van hun zelfstandigheid en weten aan te sluiten op hun behoeften.

Een hele mooie en onmisbare functie binnen Radar waarbij ook mensen zonder zorgachtergrond hun bijdragen kunnen en mogen leveren.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Je hebt een MBO opleiding afgerond van minimaal niveau 2; Je hebt ervaring en/of affiniteit in het ondersteunen van mensen met een ondersteuningsvraag; Je hebt affiniteit met onze doelgroep; Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren; Je bent een echte teamplayer die in staat is feedback te geven en ontvangen.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 28 tot 32 uur per week. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 30 met een maximaal salaris van €2.801 op basis van 36 uur. Dit wordt aangevuld met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering in december. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wendy Roumen, manager zorg Maastricht-Heuvelland, via +31 6 15901185.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aantal Uren:

28-32 uur per week

Plaats:

Valkenburg

Sluitingsdatum:

22-03-2023