Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inkoper 24-32 uur

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Inkoper

Spreekt het je aan om met veel vrijheid en eigen inbreng onze inkoop verder te professionaliseren en zo bij te dragen aan het (in)directe welzijn van onze cliënten? Dan is de functie van inkoper binnen Radar echt iets voor jou!

De zorg is continu in beweging. Interne behoeften veranderen continu en door externe ontwikkeling is dealen met kansen en bedreigingen een ware kunst geworden. Je werkt als inkoper vanuit de afdeling facilitaire zaken. Je leidt zelfstandig inkooptrajecten en weet hierin belangrijke acties te initiëren. Daarbij lever je gevraagd en ongevraagd advies op tactisch niveau en bent in staat procesmatig een kartrekkersrol te vervullen. Jij stelt mede de kaders op van ons inkoopbeleid en geeft hier actief uitvoering aan. Verder zorg je voor betrouwbare analyses om de inkoop verder aan te scherpen en te ontwikkelen. Als je kansen en risico’s ziet, zet je deze proactief en met een juiste probleemanalyse om naar praktische voorstellen. Jij verliest de financiële aspecten hierbij niet uit het oog.

Je werkzaamheden in hoofdlijnen zijn het oplossen van inkoopvraagstukken, helpen bij het realiseren van de wensen en behoeften vanuit de zorg en ondersteunende diensten en dit vertalen naar inkoopstrategieën, je begeleidt aanbestedingen en houdt daarna de regie op de uit de overeenkomst voortkomende contractverplichtingen en voorwaarden. Je stelt samen met de interne klant programma’s van eisen op, waarin zowel technische, functionele als kwaliteitseisen worden vastgelegd. Het maken van kostprijsberekeningen, het onderhandelen met leveranciers en het opstellen van inkoop- en/of raamovereenkomsten behoren tot je taken als inkoper.

Contractmanagement is een integraal onderdeel binnen jouw functie. Je weet een netwerk op te zetten en te onderhouden. We zoeken een inkoper die voor de hele organisatie zoekt naar kansen, maar vooral ook richting geeft aan beleid, structuur en opvolging. Kortom; je bent de verbindende factor tussen interne vragen, leveranciers, partners en externe deskundigen.

Je neemt vanuit je vakgebied deel aan projecten en je ondersteunt managers bij het opstellen van de (investering / exploitatie) begroting.

De afdeling facilitaire zaken bestaat uit totaal 13 personen en inkoop heeft daarbij een heel belangrijke rol; zorgen dat de juiste producten, op het juiste tijdstip tegen de juiste kosten geleverd worden. De dynamiek biedt veel mogelijkheden om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Je oprechte passie voor de zorg krijgt zo alle ruimte. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Je bent werkzaam in een team met uitstekende professionals en gedreven collega’s die met veel humor zorgen voor een gezellige sfeer en daarmee een optimale werkomgeving.

Kies jij voor Radar?

Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen.

Wat breng je mee?

Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;Minimaal 2-5 jaar ervaring als zelfstandig inkoper is een pré;Je bent in bezit van Nevi 1 en Nevi 2;Je beschikt over goede gespreks- en adviesvaardigheden en bent doelgericht;Loyaliteit en ambitie;Je bent analytisch onderlegd en weet deze te vertalen naar concrete acties;Je bent een échte teamplayer, omdat je weet dat je samen met de leveranciers, je collega’s van ondersteunende diensten en zeker de collega’s in de primaire zorg het beste resultaat kunt behalen;Ervaring in het monitoren en (bij)sturen van te behalen resultaten.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 24 - 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 55 Ingangsdatum in overleg.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Karen Beckers, Manager servicedesk, via +31 623631843

Aantal Uren:

24-32 uur per week

Contract:

Vast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Maastricht

Sluitingsdatum:

07-06-2022