Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR-Adviseur Projecten en Beleid

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HR-Adviseur Projecten en Beleid

Als ervaren HR-adviseur krijg jij energie van het uitrollen en realiseren van projecten op HR-gebied. Stappen voorwaarts zetten en doelen behalen maken dat jij geniet van jouw werk. Het inzetten van jouw creativiteit hierbij geeft jou energie. Daarnaast weet jij graag verbinding en draagvlak te creëren.

Kortom, dit is een hele mooie uitdaging voor iemand die graag zaken in beweging brengt en ook daadwerkelijk belangrijke thema's neer wil zetten!

Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen.

Radar is volop in beweging, als HR-adviseur projecten en beleid heb je hierin een belangrijke rol ten aanzien van een breed scala aan onderwerpen op HR-gebied. Je hebt de lead in en bent verantwoordelijk voor het uitrollen en realiseren van diverse HR-projecten. Daarnaast ga je aan de slag met het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van HR beleids-thema’s. Dit doe je samen met je collega HR-adviseurs en managers. Projecten waar je aan moet denken zijn onder anderen de doorontwikkeling van het functiehuis, vitaliteit, data-gedreven HR en eventuele cao- en wetswijzigingen die in beleid moeten worden uitgewerkt en geïmplementeerd.

Om resultaat te bereiken ben jij een topper in het HR-vakgebied en ga je graag uitdagingen aan. Jij gaat het gesprek aan met de diverse partijen binnen (en buiten) de organisatie en weet te verbinden en draagvlak te creëren. Flexibiliteit en creativiteit zijn woorden die jou passen.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

Een HBO/WO opleiding op gebied van bedrijfskunde en/of personeelsmanagement; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in brede HR-project – en adviesrollen; Resultaatgericht met oog voor de verbinding en menselijke maat; Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent gericht op samenwerken; Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HRM-projecten en beleid; Je bent een professionele gesprekspartner die snel kan schakelen tussen verschillende niveaus, gaat conflictsituaties niet uit de weg en weet met respect de dialoog aan te gaan; Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, motiveren en coachen; Je herkent jezelf in de kerncompetenties zelfreflectie, eigenaarschap en samenwerken; Je bent flexibel en energiek en kan goed werken binnen een veranderende organisatie; Je beschikt over organisatiesensitiviteit en bent in staat om de organisatiebehoeften en knelpunten te vertalen in HR-oplossingen; Je bent hands-on, pakt zelfstandig vraagstukken op en werkt deze uit, stelt prioriteiten en draagt zorg voor een goed resultaat.

Om succesvol te zijn ben je iemand die zaken met doortastendheid, betrokkenheid en sensitiviteit oppakt. Door jouw stijl van werken en gedreven instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 60, afhankelijk van kennis en ervaring, met een maximaal salaris van €4.799 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carolien Beurskens, manager HR, via +31 6 54205377.

Aantal Uren:

32-36 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Maastricht en vanuit thuis

Sluitingsdatum:

01-12-2021