Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Directiesecretaris

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Directiesecretaris

Een zelfstandige functie, die jij zelf mee vormgeeft, waarin je de rechterhand en sparringpartner bent van ons directieteam.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Dus ook als je een verstandelijke beperking hebt. Iedereen wil actief meedoen in de samenleving, zich kunnen ontwikkelen en keuzes maken. Bij Radar helpen we mensen daarbij.

Iedereen verdient mooie kansen. We zoeken daarom samen met Cliënten uit hoe ze willen wonen, werken, leren en leven en waar ze zich fijn en trots bij voelen. En het is aan ons daar onbevooroordeeld en met lef oplossingen voor te zoeken. We zijn nieuwsgierig en gaan niet uit van wat is, maar van wat zou kunnen. En we gaan vooral uit van contacten en interactie. Verbinding en betrokkenheid, die menselijkheid en die aandacht zijn voor ons belangrijk. We zijn er voor hen en voor elkaar. Doe jij mee?

In deze zelfstandige functie, die jij zelf mee vormgeeft, ben je rechterhand en sparringpartner van het directieteam. Je denkt mee én geeft tegengeluid. Met jouw scherp gevoel voor verhoudingen, leg je linken en verbind je mensen en onderwerpen aan elkaar. Je weet hoofd- en bijzaken in het juiste perspectief te plaatsen. Meer concreet:

Je bereidt besluitvormingsprocessen voor, bewaakt de kwaliteit ervan en volgt die op; Je neemt het voortouw bij/ je bewaakt en temporiseert de uitwerking van genomen besluiten; Je leidt projecten passend bij de strategische koers; Je bent een verbinder naar (externe) stakeholders, komt met vernieuwende ideeën en informeert en betrekt medezeggenschapsgremia; Als verbindende schakel plaveit je de weg bij complexe vraagstukken tussen verschillende onderdelen binnen de organisatie. Je onderhandelt, masseert, vertaalt en je deelt je kennis van en tussen alle domeinen, zoals raad van bestuur, directie, MT, professionals, externe stakeholders en het maatschappelijke veld.

Wat breng jij mee?

Je beschikt over post HBO/ academisch werk- en denkniveau, aangevuld met ruime werkervaring in dezelfde functie of een beleidsfunctie en kennis van projectmanagement; Je hebt affiniteit met gezondheidszorg-beleidsterreinen en bent goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de samenleving, politiek en zorg; Je weet strategische vraagstukken te vertalen; Je bent resultaatgericht, koersvast, conceptueel denkend en hebt affiniteit met bedrijfsvoering; Je hebt gevoel voor organisatorische en bestuurlijke verhoudingen en bent in staat tactisch te opereren in een complexe omgeving en met complexe processen; Zowel mondeling- als schriftelijk ben je in staat je, passend bij de situatie, correct en aansprekend uit te drukken.

Hoe zorgen wij voor jou??

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.?

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!??

Praktisch?

Het betreft?een dienstverband voor 28?uur?per week. Bij wederzijdse volledige overtuiging direct voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 60?met een maximaal salaris van?€4.905?op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg,?maar het?liefst zo snel mogelijk.?Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent?Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.?

Maandag 11 juli zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Er kan een assessment ingezet worden na deze gesprekkenronde.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Peter Eck, directeur services, via p.eck@radar.org en Elvira van Bergen, directeur zorg, via e.bergen@radar.org

?

Aantal Uren:

28 uur per week

Contract:

Vast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Maastricht

Sluitingsdatum:

03-07-2022