Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Adviseur Leren & Ontwikkelen

Werkgever:Radar
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adviseur Leren & Ontwikkelen

We hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze collega’s en hun professionele dromen en toekomstbeeld. Als adviseur leren en ontwikkelen lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je maakt je sterk voor kwalitatief goede opleidingen en ontwikkelmogelijkheden voor onze collega's.

Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen.

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. We hechten dan ook veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze collega’s en hun professionele dromen en toekomstbeeld. Daarbij denken we verder dan de baan die iemand nu bij ons uitvoert. Binnen Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Als adviseur leren en ontwikkelen lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je maakt je sterk voor kwalitatief goede opleidingen en ontwikkelmogelijkheden voor onze collega's. Je werkt hierbij veel samen met inhoudelijke experts. Je schakelt flexibel tussen meerdere projecten en lagen van de organisatie en verbindt ze waar dat helpend is. Hierdoor weet je wat er speelt en ben je toegankelijk als leer- en ontwikkelpartner en sparringpartner voor het management. Het past bij jou om proactief en zelfgestuurd te werk te gaan.

Je bent betrokken bij leer- en ontwikkelinitiatieven van A tot Z. Je vertaalt de opgaves van onze organisatie naar leerbehoeftes en andersom. Hiervoor voer je gesprekken over leer- en ontwikkelvragen vanuit de organisatie en adviseer je over diverse innovatieve en toekomstgerichte leer- en ontwikkeltrajecten. Je zorgt voor de inkoop van leerinterventies, onderhoudt het contact met externe opleidingsbureau ’s en ziet toe op didactische kwaliteit en leerimpact. Je zorgt ervoor dat ons Learning Management System up to date is en goed toegankelijk is voor onze collega's.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat er ook geleerd wordt van elkaar, er is dan ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie. Je bent daarom niet alleen gericht op je eigen werk, maar vindt het ook belangrijk om te sparren met andere collega’s. Waar nodig neem je daarin het voortouw. Ook ben je alert op de continue verbetering, op de korte en lange termijn.

Kies jij voor Radar?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen. 

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt.

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren. 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving!

Wat breng jij mee?

HBO werk- en denkniveau bij voorkeur een afgeronde HRM opleiding of opleiding op opleidingskundig gebied; Ervaring en actuele kennis op het gebied van (digitaal) opleiden, didactiek en ontwikkelen van medewerkers; Ervaring in de zorg is fijn, maar zeker niet verplicht; Je hebt affiniteit en ervaring met projectmatig werken; Je hebt ervaring met het inkopen van leer- en ontwikkelinterventies; Analytisch sterk en een hands-on mentaliteit; Je bent makkelijk benaderbaar; Je bent digitaal vaardig genoeg om het leermanagementsysteem up to date te houden;   Je neemt eigen initiatief en weet van aanpakken; Je denkt in oplossingen en bent creatief.

Hoe zorgen wij voor jou?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 55, afhankelijk van kennis en ervaring, met een maximaal salaris van €4.211 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Carolien Beurskens, manager HR, via +31 6 54205377.

Aantal Uren:

32-36 uur per week

Contract:

Bepaalde tijd

Plaats:

Maastricht en vanuit thuis

Sluitingsdatum:

30-11-2021