Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Accountmanager arbeidsbemiddeling

Werkgever:Q-Interim
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Haal díe klant binnen waar anderen van dromen. Vind die ene kandidaat die niemand anders vindt. Ga de uitdaging aan die niemand anders aan durft te gaan!

Resultaat?? Tevreden klanten, structurele en langdurige relaties, en positieve kandidaten!

Durf jij de uitdaging aan en kom je ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager arbeidsbemiddeling Die de Q van Quality kan waarborgen

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goed salaris, afgestemd op jouw opleiding en werkervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Bonusregeling bij behaalde resultaten.
  • Winstuitkering.
  • ATV dagen.
  • En een warm bad van positieve collega’s!

Wat heb jij ons te bieden?

Jij bent een enthousiaste initiatiefnemer, een gedreven zelfstarter met lef die streeft naar het opzetten, uitbouwen en runnen van een eigen netwerk. Je bent als het ware ‘zelfstandige’, maar dan in loondienst van een professionele organisatie. Je bent loyaal, collegiaal en flexibel, Je legt de lat lekker hoog voor jezelf. Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Geen dag hetzelfde

Als accountmanager arbeidsbemiddeling ben je verantwoordelijk voor zowel klantcontact en sales, alsook voor recruitment en het afnemen van interviews. Tijdens het gehele recruitmentproces blijf jij zelf contactpersoon voor opdrachtgever en kandidaat. Je leest het al; bij Q-Interim is geen enkele dag hetzelfde. Iedere dag ervaar je als een nieuwe uitdaging en staat bol van afwisselende en zeer uiteenlopende werkzaamheden:

  • Je kunt kandidaten telefonisch enthousiasmeren om ze vervolgens op kantoor goed te screenen. Hierbij breng je zowel de professionele kwaliteiten van de kandidaat in kaart, alsook zijn/haar karaktereigenschappen, ambities en wensen.
  • Je wint referenties in om de informatie van de kandidaat compleet te maken. Dan ga je aan de slag om deze kandidaten bij onze opdrachtgevers aan te dragen. Niet alleen op basis van cv, maar zeker ook op basis van persoonlijkheid en wensen.
  • Je bouwt je eigen netwerk van klanten op en onderhoudt regelmatig contact. De branches waarin je dit doet bepaal je zelf. Je bent dus voor Q-Interim werkzaam voor organisaties die actief zijn in branches die jou aanspreken.
  • Je leert je klanten goed kennen en weet wie de beslissers zijn. Je bent precies op de hoogte van wat er speelt op de verschillende afdelingen en welk type kandidaat hierbij past.
  • Je stelt originele, wervende vacatureteksten op en gaat aan de slag met de rekrutering.
  • Om de dienstverlening compleet te maken, draag je zorg voor de bijbehorende administratie. Zo maak je offertes, stel je contracten en opdrachtbevestigingen op, voer je cao-wijzigingen door en richt je het online uren systeem in.

Voel jij je aangesproken tot deze werkzaamheden, lees dan nu wie wij zijn:

De Q in Q-Interim staat voor Quality.

Kwaliteit welke wij dagelijks waarborgen in onze dienstverlening. Geen cv’s schuiven, maar werken met echte mensen. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht richting onze opdrachtgevers en kandidaten zijn bij ons vanzelfsprekend. Of er nu behoefte is aan onze dienstverlening op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie of outplacement, wij weten telkens weer de perfecte match te maken. Vanuit ons kantoor in Maastricht richten wij ons op heel de Limburgse arbeidsmarkt. Wil je meer weten over onze diensten en ons team? Kijk dan op onze site: www.q-interim.nl

Interesse gewekt?

Dan zien we heel graag jouw cv en motivatie tegemoet via k.nijsten@q-interim.nl En wie weet staat jou het warme welkom bij ons op kantoor te wachten!