Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Secretariaatsmedewerker (1,0 fte)

Werkgever:Provincie Limburg
Plaats:Maastricht

Als secretariaatsmedewerker zorg jij ervoor dat alle uitgaande post tijdig en efficiënt afgehandeld wordt. Deze functie kan ook in deeltijd worden uitgeoefend.

In deze functie ben je onderdeel van het cluster Secretariële en Administratieve Ondersteuning

Het cluster Secretariële en Administratieve Ondersteuning bestaat uit 55 collega’s en zorgt onder andere voor de ondersteuning van de Gedeputeerden, directie en cluster- en programmamanagers. De Centrale VerwerkingsEenheid (CVE), onderdeel van S&A, draagt zorg voor een efficiënte en tijdige afhandeling van alle uitgaande post. Hierin is S&A de professionele dienstverlener die de Provincie Limburg optimaal faciliteert.

Dit doet een secretariaatsmedewerker

Je verwerkt uitgaande GS-stukken volgens procedure en verwerkt en registreert uitgaande mandaatstukken.

Je stelt managementinformatie samen aan de hand van mandaatlijsten.

Je controleert uitgaande correspondentie op taalfouten, lay-out en huisstijl. Tevens scan en archiveer je GS- en PS-stukken in Sharepoint.

Werken bij de Provincie Limburg is verrassend anders

Wie werkt bij de Provincie Limburg, werkt voor het welzijn en de welvaart van Limburg en de Limburgers. Resultaten boeken met impact is hierbij onze gezamenlijke missie, op economisch gebied, sociaal gebied en in de openbare ruimte. Dit doe je in een omgeving waarin je je met een schat aan cultureel erfgoed en toeristische trekpleister vrijwel op vakantie waant. Noord-Limburg heeft het natuurrijke Land van Peel en Maas en de vennen en stuifduinen in de Maasduinen. Midden-Limburg heeft het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen. En in Zuid-Limburg is er het groene Heuvelland.

De Provincie Limburg groeit naar een open, lerende overheidsorganisatie, waar ruimte is voor professionals om innovaties na te streven samen met relevante partners. Dit vraagt eigen verantwoordelijkheid van medewerkers voor hun eigen ontwikkeling. De Provincie Limburg ondersteunt krachtig persoonlijke ontwikkeling en verwacht daarbij ook initiatief en inspanningen van haar medewerkers.

Wij vragen:

 • Een afgeronde administratieve MBO opleiding (niveau 3 of 4);
 • Goede kennis van de Nederlandse taal en MS-office;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Omgevingsbewustzijn;
 • Klantgerichtheid;
 • Flexibiliteit;
 • Een hands-on mentaliteit;
 • Integer handelen;
 • Kennis van Sharepoint is een pre.
Wij bieden jou:
 • Een bruto maandsalaris op basis van een 36-urige werkweek, van minimaal € 2.054,21 en maximaal € 2.879,16 in schaal 5 (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring). Dit is exclusief de CAO-verhogingen van 1 januari 2023;
 • Individuele Keuze Budget (IKB) van ca. 22%, incl. vakantiegeld (8%) en een structurele eindejaarsuitkering (8,3%). Dit budget komt bovenop je vaste salaris en kun je laten uitbetalen wanneer jij hier behoefte aan hebt. Of je kunt het inzetten voor de aankoop van bv. een fiets, sportabonnement of extra verlof;
 • Mogelijkheden om gedeeltelijk flexibel en plaats onafhankelijk te werken;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000,- voor de looptijd van 5 jaar met voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Pensioensopbouw bij ABP.
Overige informatie

De geselecteerde kandidaat zal aan het einde van de selectieprocedure van ons het verzoek krijgen om een VOG aan te vragen bij de gemeente en na goedkeuring van Justis aan ons te overleggen.

Voor deze functie geldt het risicoprofiel integriteit.