Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Contractmanager

Werkgever:Provincie Limburg
Plaats:Maastricht

Wil jij als Provincie Professional meewerken aan groei, welzijn en welvaart van Limburg en de Limburgers? Lees dan snel verder!

Zo maak jij de provincie mooier, innovatiever en duurzamer

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor alle facetten op het gebied van contractmanagement, zoals het opstellen van een contracteringstrategie, het (laten) vervaardigen van contractdocumenten, het coördineren van de aanbesteding en contractbeheersing. De contractmanager vervult een belangrijke rol in het projectteam en zorgt ervoor dat eisen van stakeholders goed worden door vertaald naar contracteisen. Tijdens de uitvoering van projecten stuur je het uitvoeringsteam aan, vertegenwoordig je de opdrachtgever en zie je er op toe dat de opdrachtnemer het contract naleeft. Je wordt ingezet bij één of meerdere complexe projecten.

Daadkracht, resultaatgerichtheid, zakelijkheid, onderhandelen en klantgerichtheid zijn hierbij erg belangrijk. Naast deze competenties beschik je ook over soft skills die zorgen voor een goede en professionele opdrachtgevers-opdrachtnemersrelatie met aannemers en adviesbureaus. Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden zijn daarbij onmisbaar.

Om de functie goed uit te kunnen voeren, heb jij:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante vak- en procesinhoudelijke kennis op het gebied van contractmanagement en systeemgerichte contractbeheersing;
  • Ruime kennis en ervaring met contracten op basis van de UAV-GC en RAW;
  • Ruime ervaring met het invullen van de rol van contractmanager in het Integraal Projectmanagement Model bij complexe projecten;
  • Flexibiliteit om inzetbaar te zijn binnen verschillende projecten en teams op het gebied van contractmanagement;
  • Vaardigheid in het toetsen van contracten en inschrijvingen;
  • Bestuurlijke sensitiviteit, analytisch vermogen en klantgerichtheid.

Hoe wij jouw bijdrage waarderen

  • Een bruto maandsalaris o.b.v. een 36-urige werkweek, van minimaal € 4.232,08 en maximaal € 5.972,80 schaal 11;
  • Individueel Keuze Budget (IKB) van ca. 22%, incl. vakantiegeld (8%) en een structurele eindejaarsuitkering (8,3%). Dit budget komt bovenop je vaste salaris en kun je laten uitbetalen wanneer jij hier behoefte aan hebt. Of je kunt het inzetten voor de aankoop van bv. een fiets, sportabonnement of extra verlof;
  • Mogelijkheden om gedeeltelijk flexibel en plaats onafhankelijk te werken;
  • Persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- voor de looptijd van 5 jaar met voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Pensioensopbouw bij ABP.

Werken als Provincie Professional

In deze functie ben je onderdeel van cluster Wegaanleg. Dit cluster is verantwoordelijk voor de planvoorbereiding en realisatie van projecten ten behoeve van de Mobiliteits-opgave Provincie Limburg. De Mobiliteitsopgave richt zich onder andere op de instand-houding, verbetering en uitbreiding van de Provinciale weg- en railinfrastructuur. Naast projecten ten behoeve van de Mobiliteitsopgave vervult het cluster in toenemende mate een rol ten aanzien van uitvoeringsprojecten op het gebied van natuurontwikkeling, waterveiligheid en energietransitie. Het cluster staat voor een hoogwaardige kwalitatieve invulling van projectmanagement op basis van het Integraal Projectmanagementmodel (IPM).

Meer over Provincie Limburg

Als Provincie Professionals willen we maar één ding: Limburg nog mooier, duurzamer en innovatiever doorgeven aan de volgende generaties dan dat zij nu al is. Dat biedt ambitieuze opgaven. Van ons cultureel erfgoed tot ons vernieuwende karakter. Van onze prachtige natuur tot onze logistieke hotspots. En van onze bijzondere euregionale ligging tot aan economische vernieuwingskracht. Al deze complexe en veelzijdige uitdagingen pakken we met beide handen aan. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Zo werken we samen met ruim 900 professionals aan de toekomst die Limburg verdient.

Overige informatie

De geselecteerde kandidaat zal aan het einde van de selectieprocedure van ons het verzoek krijgen om een VOG aan te vragen bij de gemeente en na goedkeuring van Justis aan ons te overleggen.