Help jij mee met de verdere professionalisering van onze audit afdeling? Zorg jij door middel van audit-rapportages voor kennisdeling en het voorkomen van potentiële bedrijfsrisico’s? Lees dan snel verder!
Als auditor toets jij periodiek de interne bedrijfsprocessen. Je evalueert potentiële risico’s en geeft een objectief, onafhankelijk advies over de ontwikkeling/beschrijving van kritische bedrijfsprocessen, zoals:
De bevindingen rapporteer je aan de direct betrokkenen, directie en bestuur.
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het integrale auditplan. De andere auditor richt zich op het gevoerde beleid door Gedeputeerde Staten. Als het nodig is, kunnen jullie elkaars werkzaamheden overnemen.
Daarnaast onderhoud je het contact met externe stakeholders. Dit zijn onder andere de Ministeries, collega-overheden en hebt een actieve deelname in het interprovinciaal overleg (IPO).
Om de functie goed uit te kunnen voeren, heb jij:
In deze functie ben je onderdeel van het cluster concern. Het cluster bestaat uit twee teams: Bestuurs- en directieondersteuning (BDO) en Concerncontrol en -advies (CCA).
Concerncontrol en -Advies (CCA) vervult een belangrijke, centrale, kritische functie bij het in balans houden van ambities en mogelijkheden, maar ook bij het vaststellen van doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het gevoerde beleid. Hiertoe is een concerncontrol raamwerk opgesteld dat is gebaseerd op het three lines of defence-model. De functie van controleleider is opgenomen in de derde lijn.
‘Cluster concern is de trusted advisor van bestuur, directie en het clustermanagement voor onafhankelijk en objectief advies’
Als Provincie Professionals willen we maar één ding: Limburg nog mooier, duurzamer en innovatiever doorgeven aan de volgende generaties dan dat zij nu al is. Dat biedt ambitieuze opgaven. Van ons cultureel erfgoed tot ons vernieuwende karakter. Van onze prachtige natuur tot onze logistieke hotspots. En van onze bijzondere euregionale ligging tot aan economische vernieuwingskracht. Al deze complexe en veelzijdige uitdagingen pakken we met beide handen aan. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Zo werken we samen met ruim 900 professionals aan de toekomst die Limburg verdient.
De geselecteerde kandidaat zal aan het einde van de selectieprocedure van ons het verzoek krijgen om een VOG aan te vragen bij de gemeente en na goedkeuring van Justis aan ons te overleggen.
Voor deze functie geldt het risicoprofiel integriteit. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. In de laatste fase van de procedure kan een vertegenwoordiging van het cluster worden ingeschakeld.