Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider Operations

Werkgever:PreZero
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De spin in het web. De havik met overzicht. De pragmatische duizendpoot. Hoe je het ook omschrijft; als teamleider ben jij de drijvende kracht achter je team. Iedere week, iedere dag, ieder uur is anders. Waar je ’s morgens zo’n dertig chauffeurs op weg helpt naar klanten, heb je ’s middags tal van overleggen. Met tussendoor ook nog mails die je beantwoordt, een korte update die je schrijft over de cijfers en een telefoontje naar een medewerker die zich ziek heeft gemeld. En of je ook nog even naar een klant kunt om een werkplekinspectie uit te voeren. Jij blijft rustig en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Jij weet dat je samen meer bereikt dan alleen en hebt samenwerking, informatiedeling en gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel.

Je hebt een belangrijke functie. Jij bent immers verantwoordelijk voor het meest waardevolle kapitaal van PreZero: onze mensen. Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Toch weet jij een omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt en zijn werk goed kan doen. Daarvoor neem je de juiste mensen aan, coach jij ze, denk je mee over hun ontwikkeling en regel je de praktische zaken.

Jij begrijpt dat een praatje bij de koffieautomaat net zo belangrijk is als een functioneringsgesprek. Je weet wat er speelt en wat iemand nodig heeft. Op korte en lange termijn. Zo houd je niet alleen de mensen in je team tevreden. Jij begrijpt dat gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten.

Wie ben je?

Je voelt je een ondernemer binnen PreZero. Geen echte natuurlijk, maar wel iemand die besluiten durft te nemen en zich daar verantwoordelijk voor voelt. Ook pas jij je makkelijk aan. Geen mens is immers hetzelfde. Onze teams zijn zeer divers in leeftijd, opleiding en achtergrond. Je luistert als het nodig is, maar bent ook niet bang om duidelijke opdrachten te geven. Tot slot geloof je in de kracht van het team. Jij stuurt je teams dan ook op een coachende wijze aan. Of het nu gaat om een klein team op een vrachtwagen of het hele team op de locatie.

Daarnaast:

  • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau
  • ben jij een echte teamplayer
  • werk jij graag analytisch, gedetailleerd en accuraat
  • begrijp je dat problemen en oplossingen zich niet altijd aan kantoortijden houden
  • denk je in mogelijkheden en niet in beperkingen
  • heb je een scherp oog voor veiligheidsaspecten
  • blijf jij rustig in de chaos

Wat krijg je als teamleider?

Je krijgt veel vrijheid om zelf oplossingen te bedenken voor je team. Als teamleider weet jij immers wat iemand nodig heeft. Bij deze vrijheid hoort ook verantwoordelijkheid. Je staat voor je team. Bij PreZero krijg je bovendien kansen om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Via tal van trainingen en workshops blijf jij het beste uit jezelf halen.

Je krijgt:

  • een goed salaris
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen
  • collectieve regelingen zoals pensioen en bedrijfsfitness
  • reiskostenvergoeding
  • laptop en telefoon van de zaak
Meer informatie?

Bel of mail Leon Cuijpers, Rayonmanager, op telefoonnummer 06-29769423 of mail leon.cuijpers@prezero.com Solliciteren kan via de sollicitatiebutton!

Wie zijn wij

Bij PreZero zijn we heel bevlogen over ons werk. Samen met ruim 2.000 collega’s werken we namelijk aan een prachtig doel: zero waste. Dat betekent: we zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen en maken er nieuwe producten van. Wij zijn mensen met een drive, niet alleen in ons werk, maar ook in ons privéleven. Bijvoorbeeld als enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok. Die bevlogenheid zien we graag bij PreZero.