Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Operations

Werkgever:PreZero
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

He chemicus, wil jij leidinggeven aan ons gevaarlijk afvaldepot in Maastricht? Olie, verf, ziekenhuisafval, batterijen etc. Je weet alles van dit onderwerp, maar weet ook dat één van je sorteerders morgen op vakantie gaat, de heftruckchauffeur vrijdag naar de tandarts moet en je vanmiddag een coaching gesprek hebt met de acceptant. Op het depot hebben we strenge kwaliteitseisen. We hebben ten slotte te maken met gevaarlijk stoffen. Je controleert deze en praat hier regelmatig over met de laborant en acceptant. Zo kijken jullie naar kwaliteitsmonsters en bedenken jullie ideeën over betere verwerkingsmethodes. Het einde van de dag is het drukste moment op het depot, dan komen de chauffeurs namelijk binnen met hun volle vrachtwagens. Jij ziet er op toe dat deze geordend geleegd worden en de juiste procedures gevolgd worden. Dagelijks worden er diverse ladingen geleegd, elk met een verschillende inhoud. Je kan je vast voorstellen dat hier veel bij komt kijken.

Wie ben je?

De mensen die bij ons werken, vinden de afwisseling een leuk onderdeel van hun baan. De ene dag verwerken jullie het afval dat is binnengekomen uit een drugsafvaldumping en de andere dag denk je mee over het verwerken van chemicaliën van een nieuwe grote industriële klant. Het is in deze functie belangrijk dat je overzicht hebt en gestructureerd werkt. Je hebt te maken met regelgeving, diverse soorten afval en de rapportages moeten op orde zijn. De medewerkers vragen aandacht en je overlegt regelmatig met collega’s. We vinden het belangrijk dat je een HBO opleiding hebt afgerond in de richting Chemie, Laboratorium of vergelijkbaar. Daarnaast heb je een aantal jaren leidinggevende ervaring. Je werkt in deze functie niet mee, maar bent ook geen echte “bureaumanager”. Je bent aanwezig op het depot en weet wat er speelt door te luisteren naar de mensen om je heen.

Wat bieden we jou?

  • Een functie met afwisseling en verantwoordelijkheid
  • Een professioneel team met veel kennis en ervaring
  • Een goed inwerkprogramma en begeleiding
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden uit de CAO Beroepsgoederenvervoer
  • 27,5 vrije dagen

Meer informatie of solliciteren?

Mail Marc Hallen (Vestigingsmanager) via marc.hallen@prezero.com Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Wie zijn wij

Bij PreZero geloven we in gesloten kringlopen. We zamelen afval in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen. Dat vraagt om verandering, echte verandering. Onze collega’s zijn de sleutel tot die verandering en de basis voor groei. Bij ons werken mensen die verder denken voor een duurzaam morgen. Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan die verandering, op meer dan 40 locaties. Maar we hebben ook collega’s en locaties in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië, Polen, Zweden en de Verenigde Staten. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.