Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Verkoop Binnendienst

Werkgever:NEA International B.V.
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kom jij onze dienstverlening versterken?

Push creëert vrijheid: vrijheid om te bewegen zonder pijn of beperking. Push ontwikkelt en verkoopt al ruim 35 jaar innovatieve en trendsettende braces die mensen in ruim 30 landen helpen om vrij te bewegen. De komende jaren zet Push de volgende stap in zijn ontwikkeling. Om onze groeiambitie te realiseren willen we onze klanten (distributeurs over de hele wereld) nog beter van dienst zijn. Daarom zoeken we voor onze sales afdeling een enthousiaste medewerker verkoop binnendienst. Push is een merk van Nea International bv, een groeiend bedrijf, sterk in onconventionele oplossingen. Onze verkoopafdeling streeft naar de best mogelijke klantrelatie waarin wij onze distributeurs zo goed mogelijk ondersteunen in hun verkooptaak.

Hoe help jij Push vooruit?

Je bent de spil in het bewaken en vergroten van klanttevredenheid. Vandaar dat je in de organisatie makkelijk informatie ophaalt voor de sales afdeling en onze relaties. Je brengt onze klantprestaties regelmatig in beeld zodat we onszelf kunnen verbeteren. Je hebt kennis van exportdocumenten en bent hiervoor de vraagbaak binnen de organisatie. Je hebt eerder gewerkt met ERP-systemen en liefst ook met Exact.

Wat ga je bij ons doen?

Je zorgt met de teamleider verkoop binnendienst dat de klant goed bediend wordt. Met operations bewaak je de interne logistiek en breng je onze klantperformance in beeld. Bij afwijkingen in het proces informeer je de klant over de uitlevering van goederen. Je bouwt kennis op over de voorwaarden waaronder we wereldwijd mogen leveren. Denk hierbij naast exportdocumenten aan Incoterms en internationale voorwaarden voor productregistratie. Voor de sales afdeling stel je met de beschikbare software omzetcijfers en -statistieken samen. Je bent dus ook handig met systemen en getallen. Ook ben je betrokken bij E-commerce. Alles bij elkaar een bijzonder takenpakket met veel dynamiek en afwisseling.

Welke competenties heb je daarvoor nodig?

  • Klantgerichtheid, zowel intern als extern
  • Probleemoplossend denken
  • Plannen en organiseren
  • Efficiënte informatieverwerking
  • Gevoel voor cijfers
Taalvaardig?

In elk geval beheers je het Nederlands perfect en heeft ook het Engels weinig geheimen voor je. Kennis van de Duitse taal strekt tot aanbeveling.

Opleiding

Relevante opleiding op MBO of MHBO-niveau

Arbeidsvoorwaarden
  • Nea International biedt een dynamische, informele en prettige werkomgeving.
  • De primaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
  • Als secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Nea o.a. een goede pensioenregeling en een resultaatafhankelijke beloning. De MITT-cao is van toepassing.
  • Je start met een jaarcontract met, bij goed functioneren, uitzicht op een vaste baan.
Solliciteren

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie, stuur dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. mw. B. Op den Camp (P&O functionaris) via b.op.den.camp@push.eu Voor aanvullende informatie over de functie kun je tijdens werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur telefonisch contact opnemen met mevrouw Op den Camp via 043-4079220 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld