Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie

Afdeling: Verpleegkundig

Wat ga je doen als Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie?

Als verpleegkundige op de Cardiologie afdeling verzorg je de patiënten die op de afdeling liggen. Patiënten op onze afdeling hebben allemaal iets dat er niet goed is in hun hart, denk hierbij bijvoorbeeld aan een hartinfarct of hartfalen. Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom de aan jouw toegewezen patiënten. Je werkt hierbij nauw samen met medici en paramedici. Samen met de arts doe je visite aan het bed en betrekt de patiënt bij het zorgplan. Op onze afdeling vinden wij patiëntparticipatie namelijk erg belangrijk. Het is belangrijk dat je jouw patiënten goed observeert, zodat je de juiste informatie kan overdragen naar artsen en collega’s. Kortom; jij bent de spin in het web voor zowel de patiënt als voor je collega's! Je voert ook regelmatig familiegesprekken waarin je de familie van de patiënt uitlegt hoe het met de gezondheid van de patiënt gaat.

Daarnaast begeleid je verpleegkundigen in opleiding en lever je een actieve bijdrage aan de bevordering van de kwaliteit en veiligheid met betrekking tot de zorgprocessen en ontwikkeling van het verpleegkundig vakgebied.

Je kunt flexibel worden ingezet op verschillende afdelingen binnen het Hart- en Vaatcentrum. Bij drukte helpen we elkaar uit. We hebben namelijk hart voor de zorg en hart voor elkaar! Voor jou betekent dit dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. Een baan in het Hart- en Vaatcentrum is dus geen eindstation maar het begin van een mooie carrière.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een in Nederland BIG-geregistreerd verpleegkundig diploma. Affiniteit met Cardiologie, Cardio-thoracale- en Vaatchirurgie is een pré.

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat adequaat te handelen in acute situaties en je hecht waarde aan een goede samenwerking in het team. Je bent proactief en volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Jij weet van aanpakken en vindt het leuk om mee te denken over de ontwikkeling van kwaliteit en veiligheid binnen de afdeling en zet je graag in voor verbetertrajecten, zowel binnen als buiten de afdeling. Je vindt het een uitdaging om binnen diverse zorgprocessen ingezet te worden.

Voor deze functie en voor externe kandidaten geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het Hart- en Vaat Centrum Maastricht maakt onderdeel uit van Maastricht UMC+. Meer dan 600 medewerkers leveren 24 uur per dag de best mogelijke zorg voor uw hart en vaten. Patiëntenzorg gaat hand in hand met hoogwaardig onderzoek en onderwijs. Ons personeel is uitstekend opgeleid en wij bieden u de nieuwste medische behandelingen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij behandelen niet alleen hart- en vaatziekten, maar geven ook gericht advies omtrent leefstijl, gewicht en voeding om zo hart en vaatziekten te voorkomen. Op het gebied van aortachirurgie, trombose, hartritmestoornissen en hartfalen (onze speerpunten) behoren we tot de Internationale top.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.280,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: recruitment@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.