Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Keukenmedewerker Patientencatering

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Keukenmedewerker Patientencatering

Afdeling: Facilitair & Technisch

Wat ga je doen als Keukenmedewerker Patientencatering?

Als keukenmedewerker zorg je voor de uitvoering van de taken die belegd zijn binnen de (divisie)keukens van Patientencatering. Je verzorgt de voeding en dranken voor patiënten van de klinische afdelingen. Je bent allround inzetbaar binnen de keuken d.w.z. het op peil houden van voorraden, controle op kwaliteit en kwantiteit van maaltijden, het schoonhouden van afdelingskeukens, servies en apparatuur. Je hebt affiniteit/creativiteit met presenteren en garneren van maaltijden, je hebt ervaring met en kennis van diëten en allergenen en begeleidt collega’s met instructies. Je geeft uitvoering aan de hygiënecode (HACCP) en hebt hierbij dagelijks contact met de Frontofficemedewerkers en verpleegafdeling. De werktijden zijn volgens dienstrooster tussen 6.00 uur en 21.00 uur. Je zult ook tijdens de weekenden en feestdagen worden ingezet.

Kortom: ben jij die TOPPER met frisse, dynamische, flexibele, enthousiaste, innovatieve, patiëntvriendelijke inzet die wij zoeken, dan vragen we je te solliciteren om samen met ons de uitdaging voor procesoptimalisaties aan te gaan.

Wat vragen wij van jou?

  • Je dient in het bezit te zijn van een MBO denk-/werkniveau (bij voorkeur facilitaire/horeca richting of vergelijkbaar).
  • Je hebt kennis van diëten en allergenen en werken met ipad/computer.
  • Passie voor voeding zit in je genen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden (oa instrueren van collega’s) en een flexibele werkhouding.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Bekendheid en ervaring met HACCP is een vereiste.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De RVE Facilitair Bedrijf heeft als doel het ondersteunen van het primaire proces door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening. Binnen de RVE Facilitair Bedrijf is de Procesgroep Patientencatering onder andere verantwoordelijk voor de voeding van patiënten. Zij verzorgen dagelijks de voeding en dranken voor de klinische afdelingen met één of meerdere units. Op korte termijn zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die samen met ons het proces gaan optimaliseren.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst tussen 18 en 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond- en weekenduren en feestdagen.

Wanneer je hebt bewezen te passen in ons flexibele voedingsconcept zal het tijdelijke dienstverband worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.488,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A03 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: recruitment@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Kandidaten die al eens eerder hebben gesolliciteerd op deze functie hoeven niet meer te reageren.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.