Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Doktersassistent poli Oogheelkunde

Werkgever:MUMC+
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Doktersassistent poli Oogheelkunde

Afdeling: Poli Oogheelkunde

Wat ga je doen als Doktersassistent poli Oogheelkunde?

Tot je taken behoren de ondersteuning van de spreekuren en het voorbereiden van dan wel assisteren bij behandelingen en verrichtingen. In de behandelkamer voer je metingen en handelingen uit die door de arts als voorbereiding op het consult zijn aangegeven. Je maakt deel uit van het team van het Staarcentrum, waar je metingen doet die van belang zijn voor de voorbereiding van de staaroperatie door de arts. Je ondersteunt de oogartsen bij laserbehandelingen en op de Poliklinische OK. Je verricht baliewerkzaamheden, beantwoordt telefonische vragen, maakt afspraken en assisteert bij de postverwerking.

Wat vragen wij van jou?

  • Een succesvol afgeronde opleiding Doktersassistente of gelijkwaardig;
  • Focus op kwaliteit en veiligheid en op een goede relatie met collega’s;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Teamgeest, flexibiliteit, klantgerichtheid en een proactieve instelling zijn belangrijk voor een goede invulling van de werkzaamheden;
  • Ervaring in een oogheelkundige kliniek en kennis van SAP strekt tot aanbeveling.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De Universiteitskliniek voor Oogheelkunde ressorteert onder het Maastricht UMC+. Naast de Maastrichtse kliniek maken de oogheelkundige praktijken in het Zuyderland MC (Heerlen, Brunssum, Kerkrade), het SJG Weert en de Polikliniek Oogheelkunde te Sint-Truiden (België) deel uit van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de oogheelkundige zorg aan patiënten in een groot deel van Nederlands en Belgisch Limburg. De afdeling Oogheelkunde van het MUMC+ is binnen dit geheel verantwoordelijk voor de topklinische/topreferente zorg aan patiënten die in een academische setting behandeld moeten worden.

Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op glaucoom, refractieve (cataract)chirurgie en corneatransplantaties. Daarnaast is de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde een belangrijke partner in de Maastricht Studie, een lang-termijn studie naar diabetes mellitus.

Het onderwijs binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde omvat de opleiding tot oogarts (AIOS), participatie in de opleiding van medisch studenten, fellowships voor oogartsen, observerships voor buitenlandse oogartsen en AIOS, en stages voor optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistente, doktersassistenten en studenten in de biomedische wetenschappen (TU Eindhoven en Hogeschool Zuyd).

Een team van 24 oogartsen, 24 oogartsen i.o., 3 senior onderzoekers en een wisselend aantal promovendi wordt op de locatie Maastricht ondersteund door ca. 40 medewerkers.

Een van de afdelingen binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde, locatie Maastricht, is samengesteld uit de operatiekamers, holding, het dagcentrum en het planningsbureau. Het team bestaat uit een unitleider, OK-assistenten en doktersassistenten. Dagelijks zijn ook OK-assistenten van de Centrale Operatie Afdeling (COA) van het MUMC+ aanwezig.

Het betreft een vacature voor 32 uur per week.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc. Wellicht bestaat na deze periode de mogelijkheid op verlenging op tijdelijke basis of vast dienstverband.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.756,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: +31 43 387 5977 of per mail: recruitment@mumc.nl

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 2 september 2020, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Nu solliciteren

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Voorleeshulp
  • Afdrukken

Deel deze pagina Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.