Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektrotechnisch ICT Engineer

Werkgever:Mosa
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Royal Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 is opgericht. Mosa produceert tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan.

Net als aan onze producten, hechten we waarde aan onze mensen. Er werken circa 600 werknemers bij Mosa, ieder met zijn eigen specialiteit en allen bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo de best mogelijke resultaten te bereiken. Mosa is gebouwd op vertrouwen en dit komt tot uiting in de samenwerking met zowel collega’s als externe partijen.

Voor onze afdeling Engineering zijn wij op zoek naar een kandidaat die invulling gaat geven aan de functie

Elektrotechnisch ICT Engineer

De afdeling Engineering maakt deel uit van de operations organisatie binnen Koninklijke Mosa B.V en zorgt voor voorbereiding, ontwerp en uitvoering van technische investeringsprojecten, zodat de output van de productie kan meegroeien en veranderen met de klantvraag op korte en lange termijn, rekening houdend met continuïteit, kwaliteit en veiligheid.

De Engineers (10 medewerkers) zijn verdeeld naar vakgebied (W of E) en aandachtsgebied binnen de fabrieken en zijn verantwoordelijk voor een deel van het machinepark binnen het vakgebied.

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de Elektrotechniek binnen je aandachtsgebied in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde productieomgeving. De nadruk zal met name liggen op dagelijks beheer van productie ICT componenten en applicaties, zoals besturings-PC’s. Je waarborgt de beschikbaarheid van deze componenten en zorgt op termijn voor verbetering en het verminderen van de afhankelijkheid van deze componenten. We zien steeds meer ICT raakvlakken (Industrie 4.0, Smart Factory, Smart Sensors, netwerktechnologie ) binnen onze technieken en in dit kader verricht je een schakelfunctie tussen ICT en Operations.

Je werkt projectmatig aan verbeter- en nieuwbouwprojecten vanaf studie tot en met overdracht aan klant. Je visualiseert plannen, maakt calculaties, analyseert technische vraagstellingen, stelt rapporten op en draagt zorg voor het actueel houden van het tekeningen- en vergunningenbestand en CE-normen. Bovendien pas je veiligheids- en milieunormen toe, ten aanzien van projecten en investeringen. We gaan ervan uit dat jij als Engineer een actieve bijdrage levert aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling en dat je een voorbeeld bent voor je collega’s.

Over jou

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO-Elektrotechniek, of Engineering. Bij voorkeur heb je circa drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of engineeringservaring in de maakindustrie. Als Elektrotechnisch ICT Engineer beschik je over een ruime kennis van onder andere besturings-, aandrijf- en meet- en regeltechniek. Ervaring met (draadloze) netwerken, (besturings- en programmeer-) software is een pré. Verder heb je kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kunt zelfstandig functioneren, je bent resultaatgericht, stressbestendig, collegiaal en flexibel. Als vakspecialist beschik je over goede analytische, conceptuele, organisatorische en coachende vaardigheden. Je voelt je thuis in de maakindustrie gestoeld op materiaaltransformatieprocessen en je hebt de bereidheid tot het volgen van aanvullende functie gerelateerde opleidingen waaronder de Post HBO Keramiek.

Over ons

Binnen een dynamische organisatie met een plezierige en informele werkcultuur vervul je een zelfstandige functie in dagdienst. Je verricht je werkzaamheden in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde procesgeoriënteerde productieomgeving. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Als je meer informatie wenst over deze functie kun je contact opnemen met Wim Wolfs, Manager Engineering. Je bereikt hem via telefoonnummer: 043-3689459

Solliciteren? Dat kan via onze portal t.a.v. Daniel Vang, HR Business Partner.

Voor nadere informatie over Koninklijke Mosa BV kun je onze website raadplegen www.mosa.com