Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klinisch Psycholoog – Team Persoonlijkheid

Werkgever:MET ggz
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Klinisch Psycholoog – Team Persoonlijkheid

Ben jij Klinisch Psycholoog en heb je affiniteit met de doelgroep volwassenen en persoonlijkheidsstoornissen? Dan heet het team Volwassenenzorg Maastricht van MET ggz je van harte welkom! Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij zowel de juiste medische als psychiatrische behandeling krijgen. Je bent een expert op het gebied van multi-complexe problematiek en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Maastricht persoonlijkheid:

Wij zijn een dynamisch en betrokken team waar we kunnen leren van elkaars expertise. Op deze wijze waarborgen wij zowel de zorgcontinuïteit als de zorgkwaliteit en daardoor behalen we samen mooie resultaten. In dit team kun je bouwen en vertrouwen op je collega’s wat bijdraagt aan een gezonde werksfeer.

Regio Zuid is volop in ontwikkeling, waarbij MET ggz op zoek is naar nieuwe en creatieve ideeën, maar ook naar jouw expertise in jouw specialisme en hoe MET ggz deze ontwikkelingen kan realiseren. We zoeken mensen die samen met het bestaande team willen bouwen aan een sterke positie in de regio voor MET ggz. Wil je samen met je collega’s de schouders eronder zetten; de organisatie weer laat bloeien en groeien?

Wat je gaat doen

  • Je voert aanmeldingsgesprekken en bent verantwoordelijk voor de intake, anamnese, observatie, onderzoek, classificatie en indicatiestelling;
  • Je voert behandelplannen uit;
  • Je draagt zorg voor de continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling;
  • Je draagt zorg voor de voorgeschreven dossiervorming;
  • Je vervult een advies- en consultatierol richting hulpverleners, management en externe belanghebbenden;
  • Je vervult een rol als werkbegeleider en supervisor en neemt deel aan intervisie en referaten;
  • Je levert een bijdrage aan zorginhoudelijke innovatie en beleidsvorming.

 Wie jij bent

  • Je bent een enthousiaste en ambitieuze professional;
  • Je bent vernieuwend en denkt graag mee over de nieuwe ggz ontwikkelingen en hoe het beter kan;
  • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog en BIG-registratie tot klinisch psycholoog. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring op academisch niveau;
  • Je beschikt over de kennis en vaardigheden om wetenschappelijk onderzoek te coördineren en uit te voeren;
  • Je hebt ervaring met het werken met zorgprogramma’s en samenwerken in een multidisciplinair team;
  • Je werkt zelfstandig en bent flexibel.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden tot bij- en nascholing.

Het betreft een parttime aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor Team persoonlijkheid zijn we op zoek naar 0,44 FTE (16 uur). Heb je de wens om meer uren te werken dan is inzet op een van onze andere locaties bespreekbaar!


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Irene Stover – Interim RVE Manager – via T:

+31 6 50164484

of reageer direct via onderstaande button.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.