Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: GZ-Psycholoog Volwassenzorg

Werkgever:MET ggz
Plaats:Vaals

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

GZ-Psycholoog Volwassenzorg

Als GZ-psycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij de juiste diagnoses te stellen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling, krijg je bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen. Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren. Ben jij de ambitieuze, gemotiveerde GZ-psycholoog die ons komt versterken?

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons nieuw samengestelde team in Vaals. We bieden vanuit dit team behandeling aan voor brede problematiek, zowel generalistische Basis GGZ als specialistische GGZ. Als GZ-psycholoog ben je hier inzetbaar voor een breed scala aan problematiek.

 Wat je gaat doen

  • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en/of preventieve activiteiten;
  • Je verricht (psycho-)diagnostisch onderzoek, interpreteert de onderzoeksgegevens en doet de verslaglegging;
  • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
  • Je voert de taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar;
  • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
  • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
  • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;
  • Je voert als regiebehandelaar intakegesprekken in de B-GZZ en superviseert de basispsycholoog in de uitvoering.

 Wie jij bent

  • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog;
  • Je bent een enthousiaste, ambitieuze en betrokken collega die graag meedenkt over nieuwe ggz-ontwikkelingen;
  • Je weet hoe je zorgstandaarden ggz op maat kunt toepassen in de behandeling;
  • Je hebt affiniteit met systeemtherapie;
  • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
  • Je hebt affiniteit, kennis van en/of ervaring met diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische problemen, bij voorkeur met angst-stemming-eetstoornissen, somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of transitiepsychiatrie;
  • Je beschikt over een goede dosis tact en bent communicatief sterk.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en intervisie- en opleidingsmogelijkheden. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65 van de cao ggz (maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Het betreft een fulltime of parttime aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor de locatie Vaals zijn we op zoek naar 0,5 FTE (18 uur). Heb je de wens om meer uren te werken dan is inzet op een van onze andere locaties bespreekbaar!

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met teamcoördinator & SPV Iris Wiermans, via T: +31 6 11880046 of solliciteer direct via onderstaande button!

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.