Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stage HR

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

The organisation

Mercedes-Benz is bekend als leider in de auto-industrie met kwalitatief hoogstaande producten en services. Je kan de tijdlijn van Mercedes-Benz helemaal traceren naar 1885 toen Karl Benz de eerste auto heeft ontwikkeld. We horen je nu denken: ‘’100 jaar succesvol zijn is een lange tijd als autoproducent’’. Wat is ons geheim? We streven er voortdurend naar om de balans te vinden tussen traditie en innovatie. Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht is hier geen uitzondering op. Sinds de afgelopen 20 jaar is het onze taak om de beste kwaliteit van klantenservice, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld te bieden. Dit zou niet mogelijk zijn zonder al onze getalenteerde en gemotiveerde collega’s die bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Je komt terecht in een multiculturele internationale organisatie met 1400 collega's, 42 nationaliteiten.

The function

Als HR-stagiair bij MB CAC ben je een waardevol onderdeel van ons HR-team. Je werkt mee in een team van HR Business Partners, recruiters en administratieve HR-medewerkers en zal ondersteuning bieden bij verschillende taken en projecten die essentieel zijn voor het soepel laten verlopen van onze HR-processen, zoals het assisteren bij HR-projecten, ondersteuning in HR-processen (bijv. werving) en diverse administratieve taken.

Requirements

  • Je volgt een HR-gerelateerde hbo-studie.
  • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar vanaf september 2024 of februari 2025
  • Nederlands is bij voorkeur je moedertaal. Je beheerst de Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling. Bij ons is Engels de voertaal.
  • Je bent nauwkeurig in je werk en gaat zeer zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.
  • Je bent iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken.
  • Organiseren, structureren en (ont)zorgen zitten in jouw DNA.
  • Goede kennis van Microsoft Office-software.

We offer

Wij bieden een stagecontract aan met een vergoeding van €800 per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek. Het is belangrijk dat je nog actief aan het studeren bent om in aanmerking te komen voor deze stage.