Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vakantiekrachten Gezocht

Werkgever:MediReva
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In het kort

Heb je (nog) geen plannen voor de zomervakantie en zoek je een leuke vakantiebaan? Of is je vakantie geboekt en kan je spaarrekening wel weer aangevuld worden? Dan ben je bij MediReva aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar vakantiewerkers die onze logistieke teams willen ondersteunen. Met een zomerbaan bij MediReva beteken je écht iets voor een ander!

Wat ga je doen?

We hebben zowel in ons distributiecentrum in Gronsveld mogelijkheden, maar ook bij MediReva Revalidatie in Maastricht.In ons distributiecentrum word je ingewerkt tot orderpicker, zodat jij gedurende de zomer zelfstandig aan de slag kan in ons mooie magazijn. Bij MediReva Revalidatie bestaan de werkzaamheden ook uit logistieke taken, afgewisseld met werkzaamheden binnen onze reinigingsafdeling.Ook hier krijg je alle kneepjes van het vak aangeleerd om vervolgens zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren.

Wat vragen wij?

Een gezonde portie motivatie en inzet, dat vragen wij! Het is daarnaast een vereiste dat je minimaal drie weken fulltime inzetbaar bent tussen 25 juli t/m 2 september. Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt er zin in om deze zomer de handen uit de mouwen te steken en op die manier een mooie zakcent bij te verdienen.

Wat bieden wij?

Een leuke vakantiebaan, waarbij je echt iets betekent voor de ander! Hoe mooi is dat? Wij werken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 17.30u. Dus geen weekenden of avonden! Daarnaast zorgen wij goed voor onze medewerkers door iedere dag vers fruit aan te bieden. De salarissen die horen bij deze vakantiebaan zijn afhankelijk van je leeftijd. Maar ben je bijvoorbeeld 19 jaar, dan verdien je € 9,- per uur. Ook na de zomer hebben we nog mogelijkheden om bij ons te blijven werken, op flexibele basis, afgestemd op jouw lesrooster! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen!

Vragen?

Neem contact op met Anne-Pauline: