Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur Buitendienst

Werkgever:MediReva
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij bij een vooruitstrevend bedrijf werken, heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en een hart dat sneller gaat kloppen van technische uitdagingen? Ben je daarnaast sociaal ingesteld en vind je het leuk om tijdens je werk in contact met de klant te staan? Lees dan snel verder want met een baan bij MediReva Revalidatie beteken je echt iets voor een ander!

Wat ga je doen?

Als monteur bij MediReva Revalidatie ben je verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden en keuren van alle medische hulpmiddelen in ons assortiment. Daarnaast adviseer je onze klanten over het gebruik en onderhoud van deze medische hulpmiddelen. Jouw werkzaamheden voer je uit bij onze klanten op locatie, waaronder verpleeghuizen en ziekenhuizen. Deze klanten zijn gevestigd in Limburg. Kortom, in jouw functie ben je samen met het verplegend personeel verantwoordelijk voor het optimaal inzetbaar houden van de medische hulpmiddelen.

Wat vragen wij?

Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs beschikken over goede communicatie vaardigheden en een representatief voorkomen. Jij bent namelijk het visitekaartje van MediReva Revalidatie. Je beschikt bij voorkeur over een MBO-4 diploma in een technische richting. Je houdt ervan zelfstandig aan de slag te gaan en beschikt ook over goede zelfkennis, waardoor je inzicht hebt in je eigen kwaliteiten maar ook in je valkuilen. Uiteraard ben je iemand die behulpzaam is, probleemoplossend te werk gaat en beschikt over voldoende empathisch vermogen. Tot slot dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B en als je kennis hebt van elektrotechniek is dit een pré.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met een marktconform salaris;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen MediReva Revalidatie;
  • Een informele werksfeer;
  • Sporten met korting;
  • Telefoon en laptop van de zaak.