Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Zorgadministratie

Werkgever:MediReva
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vind je het leuk om complexe debiteuren te administreren, actief mee te denken met het verbeteren van processen binnen de zorgadministratie? Houd je daarnaast ook van een informele sfeer en hecht je veel waarde aan collegialiteit? Dan ben jij misschien wel de topper die wij zoeken.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je dagelijks bezig met het factureren en declareren van de geleverde zorgproducten, het verwerken van retourinformatie uit declaraties aan zorgverzekeraars en het afhandelen van de materiële controles van zorgverzekeraars. Je beheert het volledige debiteurenproces en zorgt voor de juistheid en volledigheid van de zorgadministratie, ook door standaard periodieke controles uit te voeren op uitgevoerde registraties. Jij achterhaalt ontbrekende gegevens en je herstelt fouten, zodat de geleverde zorgproducten correct worden gefactureerd aan de zorgverzekeraars. Het analyseren van controles en mogelijke oorzaken en de bevindingen hiervan binnen het team terugkoppelen, zorgen voor het continu verbeteren van ons proces en het onderling lerend effect binnen het team.

Wat vragen wij?

MediReva is op zoek naar een accurate, gedreven medewerker met een sterke persoonlijkheid die van aanpakken weet. Wij zoeken een collega die zich herkent in de volgende punten:

  • Afgeronde MBO + opleiding, aangevuld met relevante werkervaring;
  • Ervaring met uitvoeren van zorgadministraties is een pré;
  • Aantoonbare werkervaring op een financiële of zorgadministratie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Ervaring met ERP systemen, ervaring met Navision is een pré;
  • Kennis van en ervaring met Excel;
  • Je werkt graag zelfstandig en bent leergierig;
  • Je bent een enthousiast en positief ingesteld persoon;
  • Je denkt in mogelijkheden en gaat altijd voor het beste resultaat.

Wat bieden wij?

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel wordt hierin erg gewaardeerd. Je gaat aan de slag binnen het team van zorgadministratie, dat bestaat uit 4 medewerkers. Samen bewaken jullie de kwaliteit, de voortgang en uitvoering van de debiteurenadministratie, kortom de volledige afhandeling van alle binnenkomende declaraties van zorgproducten. Bij deze functie hoort uiteraard een marktconform salaris bij dat ligt tussen de € 2250 en € 3500 bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sporten met korting en iedere dag gratis, verse soep en fruit in onze gezellige bedrijfskantine.