Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klantcontact Medewerker

Werkgever:MediReva
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In het kort

Wil jij iets kunnen betekenen voor mensen met een zorgbehoefte, werk je klantgericht en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Ben je daarnaast een echte spin in het web? Dan ben jij de medewerker klantenservice die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor diverse onderdelen van de MediReva groep klantenservice medewerkers. Hierbij de links naar de specifieke vacatures om meer te weten te komen over deze leuke jobs;

Medewerker klantenservice – MediReva Customer support medewerker – MediReva Medewerker klantenservice – MediReva Medewerker klantenservice – MediReva Revalidatie

Wat vragen wij?

Voor al deze vacatures geldt dat wij zoeken naar iemand met een enorm klantgerichte instelling.

Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en verantwoordelijke en veerkrachtige houding ben je een fijne collega en een compassievolle medewerker naar onze klanten. Verder herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding;
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je beschikt over sterk ontwikkelde sociale vaardigheden;
  • Je bent overtuigend, resultaat- en klantgericht;
  • Je werkt graag samen, bent leergierig en hebt een positieve instelling;
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle werkdagen tussen 08:30-17:30 uur.

Wat bieden wij?

MediReva is een gezond, landelijk opererend bedrijf met familiaire cultuur dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht en inmiddels heeft de MediReva Groep ruim 550 gedreven professionals in dienst. Sinds 2022 is MediReva onderdeel van Asker Healthcare Group.

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel.

Vragen? Neem contact op met Kim

Telefoon 06 187 22 637 Email recruiterkim@medireva.nl