Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technicus Onderzoeksapparatuur bij de dienst Instrument Development Engineering and Evaluation (IDEE)

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als technicus binnen onze universiteit zit je bovenop het baanbrekend onderzoek van onze universiteit. Met jouw technische kennis verzorg je het onderhoud van onze laboratoriumapparatuur. En is één van onze apparaten kapot? Dan hebben we jouw creativiteit en know-how nodig, om tot een oplossing te komen.

Functieomschrijving

Je dagelijkse werkzaamheden op een rij

  • Reparatie van laboratoriumapparatuur;
  • Het verrichten van onderhoud, zowel gepland als ad hoc;
  • Het uitvoeren van veiligheidscontroles;
  • Afspraken maken met interne opdrachtgevers (apparatuurbeheerders) en externe firma’s;
  • Problemen analyseren en afstemmen met interne opdrachtgevers;
  • Dagelijks plannen en prioriteren van werkzaamheden met het team.

Wat ga je doen

Je komt werken binnen het team van Instrument Services. We zijn een divers team dat beschikt over een zeer brede technische expertise. Daarnaast ondersteunen we onderzoeksvoorzieningen binnen de faculteit zoals het metabole laboratorium, celkweek-laboratorium, de centrale centrifuge ruimte en de centrale glas- en sterilisatie afdeling. Al deze gebieden zijn continue in ontwikkeling. Een unieke kans om jouw kennis van de mechatronica up-to-date te houden en verder te ontwikkelen.

We hebben in onze laboratoria veel verschillende appraten staan. Zo hebben we broedstoven, laminaire flowkasten, centrifuges, -80°C diepvriezers, microscopen en vacuüm pompen. Je krijgt binnen deze appratuur een eigen aandachtsgebied en stemt hierover rechtstreeks af met onze (interne) klanten.

Instrument Services ondersteunt de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) bij alles wat te maken heeft met apparatuur voor laboratoria en onderzoek. Dit gaat van aankoop tot registratie, onderhoud, reparatie en uiteindelijk afvoeren van apparatuur. Het team valt onder de dienst Instrument Development, Engineering & Evaluation (IDEE), verderop in deze vacature vertellen we hier meer over. Als afdeling vinden we kwaliteit erg belangrijk, daarom werken we conform een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem.

Functie-eisen

Wij vragen

Vereisten:

  • MBO+ niveau – opleiding richting techniek;
  • Kennis van mechatronica;
  • IT affiniteit;
  • Je vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwe technische ontwikkelingen;
  • Je houdt van sleutelen aan apparatuur en bent creatief als de situatie daarom vraagt;
  • Je gaat zelf actief op zoek naar oplossingen voor een probleem;
  • Je vindt het leuk om in een afwisselend team te werken;
  • Je spreekt Nederlands en je kan je redden in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht.

Een uitdagende job met ruime faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

Aanstelling (1.0 fte) zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid zal de aanstelling voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Inschaling en het functieniveau zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Salaris varieert tussen € 2.471,- en € 3.336,- bruto per maand conform schaal 7 CAO NU.

Vakantietoeslag (8,0%) en eindejaarsuitkering (8,3%) conform de CAO Nederlandse universiteiten.

Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel. Als UM-medewerker kun je ook meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever
Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling
IDEE

Binnen het team Research Engineering, dat onderdeel uitmaakt van de facultaire dienst Instrument Development, Engineering & Evaluation (IDEE) leveren we ingenieursdiensten aan onderzoekers van de Universiteit Maastricht (UM). Onze diensten zorgen ervoor dat zij hun kerntaken - onderzoek en onderwijs goed uit kunnen voeren. Ons team ontwikkelt op maat gemaakte experimentele opstellingen, prototypes en meetinstrumenten. Met name voor de faculteit Health, Medicine and Life Sciences (FHML), maar ook voor andere faculteiten, waaronder Science and Engineering (FSE).

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Simon Biermans of An Stevens,

via email info.idee@maastrichtuniversity.nl of tel. +31 43 388 1371

Tevens kunt u onze website raadplegen:

IDEE-Instrument Services

https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/other-offices/instrument-services

IDEE-Research Engineering

https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/other-offices/research-engineering

Reageren op deze vacature kan door op de button "solliciteer nu" te klikken. Je komt dan bij de sollicitatieprocedure.