Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker studentenzaken Examen Administratie/Front Office

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wegens het vertrek van één van onze collega’s zoekt het Education & Exams Office van de School of Business and Economics een medewerker studentenzaken voor de Examenadministratie / Front Office.

Functieomschrijving

Het Education & Exams Office (EEO) van de School of Business and Economics (SBE) bestaat uit circa 35 medewerkers die werken in verschillende teams (o.a. Admissions, Onderwijs- en toets planning, Examen Administratie, Student & Career Counselling, de Front Office en de secretarissen voor de Board of Examiners). Als medewerker studentenzaken binnen het Education & Exams Office (EEO)word je primair ingezet binnen de subclusters van EEO, de Examen Administratie en de Front Office.

Wat ga je doen?

Je primaire taak, samen met je team, is het verwerken van meer dan 50.000 studieresultaten per jaar, de afstudeercontrole van ruim 2.000 studenten op jaarbasis en het verzorgen van de diploma’s.

Daarnaast zorg je voor een accurate archivering van alle gegevens en informeer je de programma en course coördinatoren over procedures omtrent studieresultaten en deadlines. Ook beantwoord je de vragen van studenten betreffende bijvoorbeeld studieresultaten, het afstudeerproces en afstudeerdocumenten. Verder ondersteun je de Board of Examiners bij diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld het plannen van schikkingsgesprekken of het verwerken van specifieke studentverzoeken zoals uitstel afstuderen. Binnen ons team verwachten wij van iedereen een flexibele opstelling om indien nodig (tijdelijk) andere taken over te nemen.

Naast de werkzaamheden bij de Examen Administratie zal je tevens werkzaam zijn bij de Front Office. Hier ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten, zowel fysiek aan de Front Office als via ons vraag en antwoord systeem. Naast het studentcontact bestaan de werkzaamheden bij de Front Office ook uit diverse administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

Je bent accuraat en zelfstandig en je hebt een servicegerichte houding en je handelt proactief. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, beide zowel mondeling als in schrift;
  • Uitstekende computervaardigheden, ervaring met SAP SLcM is een pré en kennis van de onderwijsorganisatie en het curriculum strekt tot aanbeveling.

Wat biedt de UM?

Als Medewerker studentenzaken bij de School of Business and Economics kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 7 conform UFO-profiel Medewerker studentenzaken met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 2.693,00 en € 3.636,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,8 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.?
  • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.?
  • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.?

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier

Universiteit Maastricht

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier

School of Business and Economics

De School of Business and Economics (SBE) is één van de zes faculteiten van Universiteit Maastricht. Onze missie is bij te dragen aan een betere wereld door maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden middels het co-creëren van kennis en het ontwikkelen van teamspelers en leiders van de toekomst.

Bij SBE maak je onderdeel uit van de 1% business schools wereldwijd die Triple Crown is geaccrediteerd (EQUIS, AACSB en AMBA). Je bent onderdeel van een inspirerende, internationale omgeving waar leren en ontwikkelen prioriteit is.

Nieuwsgierig?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen Nelissen via ellen.nelissen@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Manon Souren (recruiter) via manon.souren@maastrichtuniversity.nl of 06-34577732.

Solliciteren?

Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Medewerker studentenzaken? Solliciteer dan nu, uiterlijk 21 april, op deze functie.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.