Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: L&D adviseur Management Development (1,0 fte)

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

L&D adviseur Management Development (1,0 fte), Maastricht University Office (MUO) Voor het team van het Staff Career Centre (SCC) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het Staff Career Centre is een expertisecentrum op het vlak van leren, ontwikkelen, mobiliteit en participatie. Alle medewerkers van Maastricht University kunnen bij het SCC terecht voor ontwikkelactiviteiten die zij in het kader van hun huidige (of toekomstige) functie zouden willen ondernemen. Het SCC biedt advies op maat aan, maar ook trainingen, workshops, loopbaan gerelateerde en werk gerelateerde coaching et cetera. In verband met de start van een intensief leiderschapsontwikkelprogramma dat moet leiden tot het inrichten van een UM Leadership Academy, wordt de formatie van de kolom Management Development (MD) binnen het SCC uitgebreid.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Wat ga je doen? Je gaat meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe of het vernieuwen van bestaande leiderschapsprogramma’s voor de doelgroep: alle leidinggevenden bij Universiteit Maastricht. Samen met de andere L & D adviseur en je collega’s van het projectteam onderhoud je contacten met interne stakeholders (b.v. HR adviseurs en leidinggevenden) en overleg je met (externe) uitvoerende bureaus. Je houdt intakegesprekken met deelnemers van aangeboden trainingen en activiteiten. Ook voer je individuele loopbaanadviesgesprekken met eventuele deelnemers, die je doorverwijst naar intern of extern aanbod. Je werkt actief mee aan de PR en communicatie over het totale learning- en coachingsaanbod en andere activiteiten binnen de Leadership Academy. Wij bieden een functie met veel uitdaging in een dynamische en internationale omgeving.

FUNCTIE-EISEN

Waar zijn we naar op zoek? Wij zoeken een collega met een academische vooropleiding op een relevant vakgebied. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre. De ontwikkeling van mensen is jouw drijfveer. Je hebt inzicht in en bij voorkeur ervaring in het ontwikkelen van leertrajecten met relevante stakeholders en inhoudelijke experts. Het ‘bouwen’ aan een nieuw in te richten Leadership Academy zie je als een interessante uitdaging omdat je ondernemend van aard bent. Je bent niet snel van je stuk te brengen en houdt er van om als ‘ aanjager’ te fungeren bij nieuwe ontwikkelingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Engels als het Nederlands. Jouw kenmerken: analytisch, omgevingsbewustzijn, inventiviteit en resultaatgerichtheid.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor een jaar. Het betreft een dienstverband van 1, 0 fte op basis van een 38-urige werkweek. De functie is ingeschaald in schaal 10 conform UFO-profiel Opleider, functieniveau 2 (max € 4.490,00 bruto per maand, conform cao NU). Startdatum: 1 maart 2022 De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

WERKGEVER

Universiteit Maastricht De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Meer informatie op vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

ADDITIONELE INFORMATIE

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Katinka Bastin, afdelingshoofd Staff Career Centre, via k.bastin@maastrichtuniversity.nl Voor deze vacature vindt gelijktijdig in- en externe werving plaats, interne kandidaten genieten hierbij voorrang bij gelijke geschiktheid. Reageren op deze vacature kan door op de button "solliciteer nu" te klikken. U komt dan bij de sollicitatieprocedure.