Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Junior) Functioneel Beheerder m/v (0,8 – 1,0 FTE)

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die communicatieve en klantgerichte IT-er die graag samen met collega’s bouwt aan onze student-inschrijfsystemen? Lees dan verder want dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie treed je op als intermediair tussen de gebruikersorganisatie en de ICT-organisatie. Je analyseert de behoefte van de klant en bent in staat om dit te omschrijven in een goede story. Je ondersteunt gebruikers en begeleidt de implementatie van wijzigingen, adviseert over het oplossen van informatievraagstukken en je test, al dan niet samen met de gebruikers, of de geleverde oplossing voldoet aan de oorspronkelijke wens. Daarnaast voert het team ook een aantal beheersmatige werkzaamheden uit. Je analyseert productiestoringen, specifieert gewenste en noodzakelijke wijzigingen en vertaalt dit wederom in story’s. Het team werkt volgens de Agile Scrum-methode in sprints van 3 weken. De sprints van het team hebben een breed karakter, variërend van bug-fixing tot innovatie. We willen ons team graag versterken met een enthousiaste Functioneel beheerder met een proactieve houding. Je kunt goed in een hecht team werken en je bent trots op jouw werk. Je krijgt de kans om in een interessante, innovatieve en dynamische omgeving jouw competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in jouw eigen vakgebied. Een stukje (interne) opleiding is hierbij vanzelfsprekend.

FUNCTIE-EISEN

We zoeken jou!

  • Je functioneert minimaal op HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring met SAP SLM in een onderwijsinstelling.
  • Kennis van roosteren en een roosterapplicatie is een pré, evenals kennis van requirements analyse, uitvoeren van testen en het begeleiden van workshops.
  • Werken in een Agile scrum omgeving is jou niet onbekend, waarin je feedback kunt geven aan én ontvangen van je teamleden.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken binnen het team, maar ook om samen met je teamleden complexe vraagstukken tot een goed einde te brengen.
  • Je bent klantgericht, analytisch en weet te sturen op resultaten.
  • Je bent communicatief sterk en weet technische moeilijkheden op een duidelijke manier aan klanten over te brengen.
  • Je beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Je bent leergierig en gedreven en je hebt passie voor je werk.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.

Wij bieden:

  • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht
  • Flexibele werktijden, 232 verlofuren aangevuld met ADV, goede pensioenregeling, mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken, CAO á la carte
  • Inschaling vindt plaats in het UFO profiel Functioneel (Informatie) Beheerder. Inschaling wordt bepaald op basis van ervaring, en zal tussen € 2.700,- en € 4.474,- euro bruto per maand
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering conform CAO Nederlandse universiteiten
  • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van jaar met de mogelijkheid tot verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

WERKGEVER

Universiteit Maastricht De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

AFDELING

Informatiemanagement van het Studenten Service Centrum - service team Student Progression Je wordt vanuit de afdeling Informatiemanagement van het Studenten Service Centrum toegewezen aan het agile shared services team Student Progression. Dit is een multidisciplinaire, informele en hechte club hardwerkende professionals, die zorg dragen voor de doorontwikkeling en beheer van de centrale systemen, die de Student Life Cycle ondersteunt vanaf het moment dat de student zijn eerste module kan boeken tot en met het afstuderen. Op dit moment zijn dat het Student Life cycle Management systeem SAP SLcM, de roosterapplicatie Syllabus+ en het Studenten Portaal. In dit team lever je een belangrijke bijdrage aan het internationale karakter van de Universiteit Maastricht (UM), het innovatief onderwijs en de multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

ADDITIONELE INFORMATIE

Nieuwsgierig? Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Paul Bonfrère (Afdelingshoofd afdeling Informatie Management) via paul.bonfrere@maastrichtuniversity.nl Voor deze vacature vindt gelijktijdig in- en externe werving plaats, interne kandidaten genieten hierbij voorrang bij gelijke geschiktheid. Reageren op deze vacature kan door op de button "solliciteer nu" te klikken. U komt dan bij de sollicitatieprocedure.