Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financial met sterke affiniteit voor IT

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij de Financial met affiniteit voor IT, wil je Finance gebruikers ondersteunen en samen met hen en je collega’s de processen verbeteren? Lees dan snel verder want dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Binnen de universiteit zorgt een multidisciplinair Agile team voor het beheer en de vernieuwing van de SAP- modules die worden gebruikt ter ondersteuning van de interne bedrijfsvoering.

In juni 2022 zijn de eerste cloud functionaliteiten SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors en Ariba in gebruik genomen. Deze modules zijn geïntegreerd met bestaande on-premise SAP-modules en niet-SAP concern-systemen.

Het applicatielandschap is complex. We hebben een uitdagend implementatietraject doorlopen waarbij we de on-premise SAP ECC applicatie grotendeels hebben uitgefaseerd en de mogelijkheden van S/4Hana ingezet.

Ben jij de financial die graag als functioneel beheerder zijn/haar operationele kennis wil inzetten om het IT landschap SAP S/4HANA verder te ontwikkelen en beter te maken?

  • Je bent als functioneel beheerder samen met collega’s van het shared services team integrale bedrijfsvoering (SST-IB) verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de SAP S/4Hana Modules;
  • Je treedt op als functionele vraagbaak voor medewerkers die op facultair dan wel centraal niveau gebruikmaken van SAP S/4HANA (S/4HANA);
  • Je stelt testscripts op, je voert testwerkzaamheden uit en je maakt en onderhoudt algemene gebruikershandleidingen, i.s.m. de key users;
  • Je bewaakt de functionele werking van het systeem. Dit houdt in het controleren van de gegevens, databases en programmatuur; monitoren van de systemen op beschikbaarheid en kwaliteit; bewaken van de integriteit en consistentie van gegevensbestanden; signaleren en analyseren van storingen; mede voorbereiden van verbetervoorstellen;
  • Je draagt zorg voor een goed functionerende informatievoorziening en de daarbij behorende processen en procedures ter voorkoming van herhaling, binnen het incident- en changemanagement.
  • Als functioneel beheerder werk je actief samen met gebruikers, je collega functioneels, scrummaster, product owner en business informatie analist, aan het beheer en ontwikkeling van de systemen en het testen en implementeren van wijzigingen in processen die de systemen ondersteunen;
  • Zelfstandig en in teamverband lever je, op een Agile manier, ondersteuning bij implementaties, migraties en releasewissels.

Functie-eisen

We willen ons Agile team, SST-IB, graag versterken met een enthousiaste financial die de rol van Functioneel beheerder SAP S/4HANA eigen wil gaan maken en op zich wil nemen. Uiteraard zorgen wij voor een gedegen inwerk procedure en faciliteren we opleidingen. Je krijgt de kans om in een interessante, innovatieve en dynamische omgeving je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied.

Belangrijke persoonlijkheidskenmerken zijn: proactief, innovatief, teamspeler, resultaatgericht, analytisch, probleemoplossend, sociaalvaardig en professioneel. Je hebt oog voor stabiliteit en kwaliteit en bent leergierig.

Verder heb je:

  • Je hebt een hbo + werk- en denkniveau;
  • Ervaring met SAP S/4HANA kan een pré zijn;
  • Je hebt vergaande affiniteit met IT;
  • Kennis en ervaring met de debiteurentadministratie is een pré;
  • Kennis en ervaring met Agile werken is een pré;
  • Je spijkert actief jouw relevante kennis bij, je past deze kennis toe en je wilt leren van de dingen die je doet en ondervindt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd : 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Als functioneel beheerder bij ICTS kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

  • Ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in de laatste technologie. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod, zowel live als online via o.a. de platforms Pluralsight en Goodhabitz;
  • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9 of 10 conform UFO-profiel functioneel beheerder, functieniveau 2 of 1met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 3.098,- en € 4.670,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing;
  • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling (met de mogelijkheid om door 2 uur per week meer te werken dit uit te breiden tot 328 uur per jaar), een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuiswerken waarbij een thuiswerkplek gefaciliteerd wordt, gebruik maken van sportfaciliteiten, ouderschapsverlof en CAO á la carte;
  • Aanstelling zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 1 jaar met een omvang van 1,0FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de aanstelling voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever
Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.


Meer informatie vind je op

www.maastrichtuniversity.nl
Afdeling
ICT Service Centre

Je komt binnen de UM te werken voor het ICT Service Centre. Zo’n 100 professionals van ICTS zorgen ervoor dat studenten en medewerkers zowel binnen de UM, thuis als ook onderweg aan de slag kunnen met innovatieve en gedegen systemen in een veilige omgeving. Dit doen we door altijd de volgende doelen na te streven:

1. Meer toegevoegde waarde voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering;

2. Meer efficiency en meer focus op innovatie;

3. Voldoen aan regelgeving op gebied van security en privacy;

4. Leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

We werken volgens de Agile filosofie om snel en effectief in te kunnen spelen op veranderingen.

Met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid werken teams onderling en overstijgend samen in kleine ‘sprints’ aan één doel. Vervolgens leren we van de evaluatie en verbeteren we op die manier continue onze dienstverlening.

Wil jij meer weten over het werken binnen ICTS?Onze collega’s vertellen je graag meer.

Additionele informatie

Nieuwsgierig?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Birgitte Lenssen via b.lenssen@maastrichtuniversity.nl/ +31 6 46705505voor meer informatie.

Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe functioneel beheerder? Solliciteer dan nu op deze functie via de button ‘solliciteer nu’

Ook als jij een ervaren functioneel beheerder bent, ben je van harte welkom te solliciteren op deze functie.