Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur ground-equipment

Werkgever:Maastricht Aachen Airport
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) is gesitueerd op een uitstekende geografische locatie. De cliëntbase van MAA bestaat uit luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, luchtvaartonderhoudsbedrijven en bedrijven actief in de transport en (luchtvaart) logistiek. MAA biedt deze partijen luchthavencapaciteit, afhandelingdiensten en alle noodzakelijke faciliteiten om internationale luchthaven gebonden (logistieke) activiteiten uit te oefenen. MAA is voor de subafdeling Equipment per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Monteur ground-equipment (M/V)

De subafdeling Equipment is verantwoordelijk voor het reguliere en correctieve onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspecties aan het aanwezige equipment. Concreet moet daarbij gedacht worden aan al het rollend materieel ten behoeve van de afhandeling van vliegtuigen zoals High Loaders, Push-Back Trucks, Heftrucks etc. alsmede de brandweervoertuigen en materieel t.b.v. de sneeuw- en ijsbestrijding. Hiernaast worden ook werkzaamheden verricht aan de diverse transportsystemen aanwezig in de diverse (Cargo) loodsen t.b.v. het transport van de Cargo.

Inhoud van de functie:

 • Uitvoeren van mechanisch, pneumatisch en hydraulisch regulier en correctief onderhoud aan alle aanwezige equipment en transportsystemen;
 • Herstellen van schades;
 • Het verrichten van bank-, las-, en elektrowerkzaamheden;
 • Uitvoeren van periodieke inspecties en keuringen;
 • Storingen oplossen en diagnoses stellen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over:

 • MBO diploma Landbouwmechanisatie en/of motorvoertuigentechniek of gelijkwaardig;
 • Vakgerichte specialisatie(trainingen) in en ervaring met technieken op het gebied van verbrandingsmotoren, elektrisch aangedreven materieel, pneumatiek, hydrauliek en constructiebankwerken en lassen;
 • Ruime ervaring in vergelijkbaar werk;
 • Een opleiding tot storingstechnicus (is een pré);
 • Bereid zijn om op termijn werkzaamheden te verrichten in een wisselend dienstrooster (vroeg- en middagdiensten);
 • Een ”hands-on” mentaliteit;
 • Uitstekend technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;
 • Een geldig rijbewijs B-C.

Waar nodig zullen er specifieke trainingen en cursussen gevolgd moeten worden. Je wordt in deze functie aangestuurd door de Supervisor Equipment. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

Maastricht Aachen Airport biedt:

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. MAA heeft een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

Sollicitatie:

Voldoe je aan bovengenoemde functie-eisen en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Kitty Frijns, Manager HR (k.frijns@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure (via het telefoonnummer: 043-3589815). Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.