Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: New Business Developer - Andi

Werkgever:Limbourg & Partners
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Andi Smart Solutions Group – Andi Group

Andi Group is een dynamische, snelgroeiende, moderne en innovatieve print service provider die geïntegreerde duurzame totaaloplossingen biedt op het gebied van drukwerk, print, logistiek en IT. Met toonaangevende opdrachtgevers in branches als Medtech, Logistics, Capital Goods en andere industrieën en instellingen is de klantportfolio zeer divers. Technologie neemt met automatisering, workflowmanagement en -optimalisatie een steeds belangrijkere rol in. Daarmee schuift Andi Group steeds verder op in de keten van de klant. Andi Group werkt steeds meer via webbased oplossingen, waardoor klanten direct vanuit klanteigen omgevingen kunnen bestellen. Hiermee biedt Andi Group een concept dat opdrachtgevers steeds verder kan ontzorgen en daarmee sneller kan meebewegen met veranderende klantprocessen en -wensen. Met helder advies wordt iedere klant zo optimaal mogelijk geadviseerd, met als doel om waarde te creëren. Andi Group wordt in de markt gewaardeerd als een prettige en betrouwbare zakenpartner die meedenkt en haar afspraken nakomt.

Er wordt gewerkt vanuit vier verschillende entiteiten:

  • Andi Smart Print Solutions
  • Andi Value Added Solutions
  • Andi Packaging Solutions
  • Blueprint Visuals

Door inhoudelijke kennis, advies en betrokkenheid te bieden worden groeiende en langdurige partnerships met klanten en partners gerealiseerd. De klanttevredenheid is hoog en daar is Andi Group enorm trots op. Een hecht team van 75 medewerkers draagt dagelijks vanaf Maastricht Airport bij aan het succes van Andi Smart Solutions Group. Doel voor de komende jaren zijn groei en verdere ontwikkeling en innovatie van het totale dienstverleningsconcept. Het beoogde resultaat is; het zijn van een strategische en betrouwbare klantpartner met een maximale leverbetrouwbaarheid. Ter uitbreiding van het Sales Team zijn wij voor Andi Smart Solutions Group op zoek naar een:

(New) Business Developer

Strategische klantpartner, persoonlijkheid, gericht op langdurige relaties

De functie:

Jij bent een ervaren commerciële persoonlijkheid die klaar is voor een vervolgstap in de loopbaan. Een stap waarbij je als klantpartner langdurige partnerships aangaat met vooraanstaande klanten binnen o.a. Medical Devices, Logistiek en Capital Goods. Als het ware als een consultant ben je de gesprekspartner voor jouw klantportfolio, leer je kritische bedrijfsprocessen en complexiteit doorgronden en bouw je aan een vertrouwensrelatie. Gelijktijdig ben je ook de commercieel vaardige dealmaker, die kansen vertaalt naar opdrachten en opdrachtgevers weet te overtuigen van de meerwaarde van Andi Smart Solutions Group. Ontwikkelingen in de markt en op jouw vakgebied volg je van nabij, je weet wat er speelt én begrijpt de hoge eisen die gesteld worden aan de dienstverlening. Je bent dan ook klantgericht, ondernemend, bezoekt zakelijke relaties en prospects en achterhaalt in persoonlijke gesprekken snel de kern van de behoeftes van jouw (potentiële) klant. Bij voorkeur ken je de markt en beschik je over een bijbehorend netwerk in de markten Medtech, Logistics en Capital Goods. Andi Group is specialist in het produceren en assembleren van hoogwaardige manuals en bijbehorende attributen. Jouw focus ligt in eerste instantie op het verkopen van gelijmde en gehechte manuals bij de Medtech of logistieke markten gekoppeld aan Value Added Solutions en Packaging Solutions.

Wat verwacht Andi Smart Solutions Group van jou?

Allereerst een energieke, evenwichtige en enthousiaste persoonlijkheid met een commerciële drive die goed past bij de kernwaarden van Andi Group: Je doet wat je zegt, denkt in oplossingen, bent altijd betrokken en wil jezelf en de klantrelatie ontwikkelen. Je beschikt over ruime ervaring binnen Sales en/of (New) Business Development en bent een ondernemende en proactieve persoon die energie krijgt van het sluiten van deals. Deals die je zelfstandig hebt verworven door je markten en organisaties eigen te maken en vertrouwen te winnen. Je bent dan ook initiatiefrijk, communicatief vaardig en weet de behoefte van een ander snel boven water te krijgen en deze te vertalen naar de “Solutions” die Andi Group biedt.

En verder:

  • heb jij een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding (Bijvoorbeeld Commercieel Management, Bedrijfseconomie en/of Bedrijfskunde);
  • Weet jij bedrijfsprocessen snel te doorgronden en te vertalen naar “Solutions” die Andi Group kan bieden;
  • heb jij minimaal 5 jaar commerciële ervaring, bij voorkeur in de Medtech en/of logistieke markt;
  • is Nederlands je moedertaal en spreek en schrijf jij tevens vloeiend Engels;
  • heb je meer dan gemiddelde kennis en ervaring met Microsoft Office;
  • heb je affiniteit met grafische producten.
Wat biedt Andi Smart Solutions Group?

Andi Group is ambitieus en enorm gericht op innoveren en ontwikkelen en daarmee op het verkrijgen van een toonaangevende positie in de markt van drukwerk, print, logistiek en IT. En jij krijgt de kans om onderdeel te worden van dat succes en je commerciële kwaliteiten verder door te ontwikkelen op senior niveau en bij opdrachtgevers van naam.

En verder:
  • een fulltime dienstverband (36 uur);
  • een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia CAO;
  • auto, laptop en telefoon;
  • een ambitieus en informeel team;
  • een groeiende, moderne en sterk innoverende organisatie;
Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt voor Andi Group de Werving & Selectie. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Marnix Postma, Managing Consultant (06-3322 5618) of met Jacco Kempen, Managing Director (06-2063 4950). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag voor maandag 14 november tegemoet.