Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Specialist

Werkgever:Limbourg & Partners
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Beschik jij over het talent voor een ontwikkeltraject richting HR Manager bij een internationaal productiebedrijf?

Organisatie:

Mondi Maastricht NV produceert papieren industriezakken en is marktleider in Nederland. Afnemers zijn producenten en afnemers binnen de segmenten Feed, Food, Pharma en E-commerce. Mondi Maastricht behoort tot de Mondi Group, een internationaal samenwerkingsverband van ondernemingen gespecialiseerd in verpakkingen. Het moederbedrijf is gevestigd te Wenen, Oostenrijk. In totaal werken er 26.000 medewerkers in 30 landen over de hele wereld. De cultuur binnen Mondi Maastricht is open, direct, down-to-earth, resultaatgericht, dynamisch en internationaal. Mondi Paper Sales is gevestigd in Wormer. Dit onderdeel van Mondi is een toonaangevende leverancier van kantoor-, kleurenlaser en offsetpapieren in de Benelux. Een 20-tal Sales en Customer Service medewerkers werken nauw samen met de papiergroothandel en hebben kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor Mondi Maastricht NV. zijn wij op zoek naar een:

HR Specialist

high potential, aanpakker, mensgericht, ambitieus

Context:

Mensen maken het verschil! Als HR Specialist geef je invulling aan de HR Strategie en help je lokale doelstellingen te realiseren. Je weet wat er speelt op jouw locatie en kent de behoefte van het management en leidinggevenden. Voor hun ben je de gesprekspartner waar het gaat om de inzet van mensen, HR Processen, beleid en systemen. Maar je kent ook de medewerkers, weet hoe het met hun gaat en wat er speelt op de werkvloer en in hun leven. Bij Mondi Maastricht zijn ruim 160 mensen werkzaam. In deze functie ben je ook het aanspreekpunt voor de collega’s in Wormer waar het gaat om HR aangelegenheden. De focus van de functie ligt in Maastricht.

Taken & Verantwoordelijkheden:

De focusgebieden van HR zijn:

  • Optimaliseren van de bezetting; Je kent de interne ontwikkelingen van de business en zorgt voor het op peil houden van de pool aan medewerkers. Kwantitatief en kwalitatief. Als ook voor een gezonde verhouding tussen vaste medewerkers en medewerkers in de flexpool.
  • Tevreden en trotse medewerkers; Als geen ander weet jij wat er leeft onder de medewerkers en wat er nodig is om de sfeer, inzet en betrokkenheid goed te houden.
  • Goed werkende HR processen en systemen; de waarde hiervan schat jij juist in, je kent de digitale tooling en zorg voor goed werkende processen en duidelijk beleid.

Jouw volle aandacht gaat dan ook uit naar:

  • Het management en de leidinggevenden die je adviseert over de menskant van de organisatie. Je coacht, traint en ondersteunt ze bij het voeren van gesprekken met hun medewerkers en brengt in kaart waar hun eigen opleidings- en ontwikkelbehoeften liggen;
  • De medewerkers waarmee je geregeld (individuele) gesprekken voert om te weten hoe het met ze gaat en je tijdig bij kunt sturen als dat nodig is. Je helpt medewerkers te blijven werken aan hun eigen ontwikkeling en arbeidsmarktwaarde;
  • Recruitment, onboarding en employer branding maken het verschil wanneer je dit eigentijds en met jouw persoonlijke sausje eraan toegevoegd goed en origineel organiseert en uitvoert;
  • Initiëren, organiseren en implementeren van (verbeter)plannen op het gebied van HR Beleid, processen, programma’s en online systemen (opleiden & ontwikkelen, W&S, talent management, medewerkerstevredenheid, diversity & inclusion, Digital HR, mobiliteit);
  • Deelnemen in lokale, regionale of zelfs global projecten die het HR vakgebied betreffen;
  • Registreren en documenteren van persoonsgegevens in HR Success factors en optimaliseren van het gebruik van deze en andere online HR tooling.
Jouw toolkit?

Allereerst ben je ambitieus, initiatiefrijk en empathisch. Je staat weliswaar nog vrij aan het begin van je loopbaan maar hebt de wil om door te groeien en dat blijkt ook uit je houding en gedrag. Zo ben je een aanpakker die initiatief neemt en zich nauw betrokken voelt bij de dagelijkse dynamiek. Van nature maak je makkelijk contact en weet je vertrouwen te winnen. Je bent er voor alle mensen. Communiceren doe je soepel maar ook duidelijk, je staat je mannetje en bent ook de stevige gesprekspartner als de situatie daarom vraagt. Een afgeronde opleiding op HBO/HBO+ niveau in de richting HR en/of bedrijfskunde aangevuld met enkele jaren HR werkervaring in de dynamiek van het bedrijfsleven vormen de basis van jouw start bij Mondi Maastricht (en Wormer) en van, niet ondenkbaar, een prachtige toekomst binnen de Mondi Group! Je beschikt over een rijbewijs en bent bereid om enkele keren per jaar de collega’s in Wormer te bezoeken.

Mondi Maastricht biedt jou:

Een mooie doorgroeimogelijkheid met perspectief op meer! Ertoe doen en binnen de grenzen van je positie de ruimte krijgen voor initiatief en naar eigen inzicht bij te dragen aan het succes van Mondi Maastricht (en Wormer). De focus van de functie ligt in Maastricht. Doorstromen binnen de Mondi Group behoort zeker tot de mogelijkheden. Na in beginsel een jaarcontract ligt er een vast dienstverband (0,8-1 fte) op je te wachten. Het arbeidsvoorwaardenpakket van Mondi is uitstekend te noemen. De Mondi Group beschikt over een eigen Academy die je in staat stelt te blijven werken aan je eigen ontwikkeling.

Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt de werving en preselectie voor deze positie. Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Marnix Postma, Managing Consultant (06-3322 5618). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met korte motivatie graag tegemoet. Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met korte motivatie graag voor vrijdag 20 mei tegemoet.