Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Opleidingscoördinator

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jouw ervaring “schreeuwt” om een nieuwe stap. Een stap naar een plek met impact in het leren en ontwikkelen van medewerkers. Die plek hebben we voor jou. Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Je gaat in deze rol pionieren. Jij schrikt niet van dat woord. Je zet namelijk graag iets neer zodat mensen in de organisatie zich continue kunnen ontwikkelen.

Je gaat veelvuldig het gesprek aan binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan onderwijsinstanties. Hierdoor ontwikkel en beschrijf je een visie op opleiden van de medewerkers van het Leger des Heils in Limburg en Brabant.

Je signaleert:

  • Wat medewerkers nodig hebben voor hun werkplezier en vaktrots
  • Wat nodig is met de steeds veranderende wetgeving
  • Welke eisen er aankomen op vlak van certificeringen e.d.

Dit vertaalt zich in een opleidingsgebouw waar regelmatig wijzigingen, verbeteringen in worden aangebracht.

Je organiseert concrete opleidingen (extern en intern) welke nodig zijn voor mens en organisatie.

Dit alles zorgt ervoor dat onze medewerkers goed opgeleid blijven, nóg meer geboeid worden door hun werk en een sterkere binding zullen ervaren met hun werkgever.

Dit ben jij

Je hebt ervaring opgedaan binnen Human Resources, Human Resources Development of onderwijs en hebt daarnaast:

  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Een hbo opleidingskunde diploma (of bereidheid die te halen)
  • Analytische skills;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Oog voor trends in zorg, onderwijs en HRD
  • Een pro-actieve mentaliteit.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 24 uur per week
  • Een overeenkomst voor de duur van 1 jaar. Hierna hopen we dat je bij ons blijft als de samenwerking van beide kanten plezierig is.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 9 van de cao Sociaal Werk (€3.123,- tot €4.358,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, opbouw vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 300 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en de stad Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en natuurlijk onze Facilitaire afdeling.

In deze regio werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Onze woonvoorzieningen bieden plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, een Licht Verstandelijke Beperking, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij begeleiden hen op het gebied van wonen, daginvulling, sociale contacten, financiën, vrije tijd en werken herstel gericht. voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Ook staan wij klaar voor mensen die gedwongen door oorlog, calamiteiten, armoede of vervolging, vluchten naar een veilige plek om weer een nieuw bestaan te kunnen opbouwen. Het Leger des Heils doet wat nodig is om deze mensen te helpen. Het Leger des Heils wil zich tijdens het bieden van opvang aan (grote) groepen vluchtelingen in het bijzonder inzetten voor kwetsbare groepen of individuen.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures .

Eerst meer weten? Bel dan met Jaap Slob (Manager HR) via 06-10881270.

We hebben de sollicitatiegesprekken gepland op 6 en 7 juli a.s.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.