Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo-Begeleider dag- en nachtopvang de Singel

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

We doen het samen! Samen met de deelnemers kleine stapjes maken, maar ook samen met collega’s doelen behalen en successen vieren! Het Leger des Heils is voor dag- en nachtopvang de Singel in Maastricht op zoek naar Mbo-Begeleiders. Zet jij je dus graag in voor een ander en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Onze dag- en nachtopvang in Maastricht vangt mannen en vrouwen uit de regio op, die nergens anders terecht kunnen. Zij hebben te maken met dak- en thuisloosheid, vaak gecombineerd met een verslaving, LVB, psychiatrische klachten, etc. De complexiteit van deze problematiek vraagt dus dat je stevig genoeg in je schoenen moet staan.

Het wordt steeds belangrijker dat we procesmatig werken volgens de principes van het herstelgericht werken. In alles kijken we naar de individuele behoefte en mogelijkheden van de cliënt. We vieren de kleine successen en geven telkens nieuwe kansen als het verkeerd gaat. Het geeft voldoening als je samen met de cliënt iets bereikt of als hij je dankbaar is. Uiteindelijk werken we elke dag hard om overlast in de regio te verminderen en om cliënten goed te laten uitstromen naar andere zorgaanbieders.

Als Begeleider houd jij je voornamelijk bezig met:

  • Het creëren van een veilig en vertrouwd leefklimaat
  • Het herstel van het gewone leven van de deelnemers
  • Het stimuleren en activeren van deelnemers tot een zinvolle dag- en tijdsbesteding
  • Het bieden van een duidelijke structuur en het opbouwen van een band met de deelnemers
  • Een actieve rol in het teamoverleg om zo specifiek mogelijk uit te kristalliseren wat de individuele deelnemer nodig heeft

Dit ben jij

Onze doelgroep zoekt iemand die niet terugdeinst en er gewoon staat. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Je hebt een relevante Mbo niveau 4 opleiding afgerond (SPW4, MMZ4, Mbo-V, etc)
  • Je hebt affiniteit en ervaring met onze multiproblem doelgroep, die kampt met dak- en thuisloosheid, psychiatrische en verslavingsachtergronden
  • Je staat stevig in je schoenen: we werken met een pittige maar professioneel uitdagende doelgroep
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

Als Begeleider bij dag- en nachtopvang de Passage kun jij rekenen op veel voldoening én:

  • Een contract voor 28-32 uur (uren zijn bespreekbaar)
  • Een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract
  • een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.348,- tot 3.361,- o.b.v. 36 uur)
  • een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Onze dag- en nachtopvang (DNO) in Maastricht vangt mensen op, die te maken hebben met dak- en thuisloosheid, vaak gecombineerd met een verslaving, LVB, psychiatrische klachten, etc. Als mensen nergens anders meer terecht kunnen, dan zijn ze bij ons welkom voor nieuwe kansen. We leggen graag persoonlijk contact om te zien wat er in hun leven speelt en hoe wij mogelijk een helpende hand zouden kunnen zijn. We worden er blij van als iemand via ons een passende zorgoplossing vindt.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaten hebben gevonden. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Moniek Vankan (Afdelingsmanager) via 06 - 22 21 13 74. Meer weten over de procedure? Bel met Kenneth Ottenhoff (Recruiter) op 06 –15162110.