Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Transportplanner

Werkgever:Kuijpers Cargo Service
Plaats:Ulestraten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij georganiseerd en een kei in plannen? Heb je affiniteit met Logistiek en Transport? Ben je daarnaast stressbestendig en ga je proactief aan de slag? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Transportplanner!

Kuijpers Cargo Service B.V. is een organisatie met 175 medewerkers en een moderne vloot van voertuigen en trailers. Grote logistieke multinationals op het gebied van luchtvracht, high-value en medische goederen vertrouwen dagelijks op de expertise van Kuijpers Cargo Service B.V. Als onderdeel van de Jost Group (3.300 werknemers, 1.700 motorvoertuigen) is Kuijpers Cargo Service B.V. als internationaal transportbedrijf gevestigd in Ulestraten (Maastricht Aachen Airport). Voor de uitbreiding van onze planningsafdeling zijn wij op zoek naar een:

Transportplanner

Met een vloot van ongeveer 100 eigen voertuigen ben je als transport planner medeverantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van alle werkzaamheden. Als verbindende schakel tussen klant, customer service en chauffeurs, zorg jij voor een correcte uitvoering van de geplande opdrachten. Dagelijks maak jij met je collega’s de meest efficiënte planning van onze klantopdrachten waarbij je continu balanceert tussen leadtimes, rijtijdenwet, combinatiegraad, geografische ligging alsook kosten en opbrengsten.

Jouw profiel:

  • MBO+ werk- en denkniveau met een opleiding als logistiek planner of door werkervaring verkregen;
  • Hoge mate van zelfstandigheid, ondernemerschap en pro-activiteit;
  • Je bent een meester in het aanbrengen van structuur;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • Professionele MS Office kennis en ervaring met Microsoft Excel toepassingen;
  • Je staat stevig in je schoenen, beschikt over overtuigingskracht en organisatorisch vermogen;
  • Ervaring in transport en logistieke markt;
  • Bereidheid om in wisseldiensten te werken;
  • Ervaring met planningssystemen.

Functie specificaties:

  • Uitvoeren en plannen van transporten;
  • Controleren rijtijdenwet en zorgdragen voor communicatie;
  • Ervaring met het werken in een team;
  • Kennis van de Duitse, Engelse en/of Franse taal is een pré;
  • Aanspreekpunt voor rijdend personeel;
  • Communicatiekanaal van en naar chauffeurs en naar fleet managers.

Wat bieden wij?

Het betreft een fulltime functie bij een internationale organisatie. De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Kuijpers Cargo Service B.V. biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Kuijpers Cargo Service B.V. staat voor “wij”. Samen scoren we klanttevredenheid en omzet, gezamenlijk bruisen we van de energie. Ben je spontaan, besluitvaardig, betrokken, leergierig, stressbestendig en heb je een opgewekt karakter, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV.

Arbeidsvoorwaarden:

Aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring vindt plaats conform geldende CAO, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactpersoon:

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Raymond Lucassen, Finance Director en wel via +31 (0)433580505 of kijk op www.kcs.eu

Ben jij de gemotiveerde transportplanner naar wie wij op zoek zijn? Graag dan ontvangen wij uiterlijk 17 maart 2021, je CV met motivatie per e-mail naar personeel@kcs.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!