Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medisch Pedicure - Maasveld

Werkgever:Koraal
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een passie voor het verzorgen van de voeten van mensen met een verstandelijke beperking? Ben je zorgvuldig, geduldig en wil je graag samenwerken met deskundige collega’s in een gezellig team? Dan ga jij je vast thuis voelen bij ons!

Over de functie

Als Medisch Pedicure speel je een belangrijke rol in de zorg voor mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, vaak gecommuniceerd met onbegrepen gedrag. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de voeten van onze cliënten, waarbij je specifiek aandacht hebt voor medische aspecten. Je draagt bij aan het voorkomen, verminderen of verhelpen van (pijn) klachten aan de voeten en daarnaast draag je zorg voor een tijdige en volledige administratie in o.a. het patiëntendossier.

Over Maasveld

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Kijk hiervoor meer informatie over Maasveld.

Wat bieden wij?

  • Salaris: inschaling van de functies vindt plaats conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden
  • Contract: een jaarcontract voor 28 uur/week.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding als Medisch Pedicure. Daarnaast sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister voor (medisch) pedicures.
  • Je bent in staat om naar eigen inzicht en kennis bewoners te behandelen en beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid.
  • Affiniteit met de doelgroep is een pré.
Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Orbons (Teamleider) via telefoonnummer 06-22974848.

Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze functie?

Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.