Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Restaurant - Maasveld

Werkgever:Koraal
Plaats:Maastricht

Koraal locatie Maasveld in Maastricht zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke collega voor het restaurant. Heb jij gevoel voor horeca en klantgerichtheid én ben je daarnaast sociaal vaardig en werk je graag samen met collega's én cliënten. Wij bieden een leuke, afwisselende functie waarbij je naast het serveren van drankjes en gerechten ook zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Het betreft een functie voor 21 uur per week.

Over de functie

Belangrijke momenten op een dag zijn de momenten dat er samen wordt gegeten en gedronken. Naast het genieten van lekker eten en drinken zijn dit immers ook momenten van bijpraten, contact, aandacht hebben voor elkaar. Als Medewerker Restaurant draag jij daar dagelijks je steentje aan bij. Het restaurant wordt bezocht door cliënten, familie en medewerkers. We serveren broodjes, soep, salades en snacks.

Als Medewerker Restaurant zijn je taken o.a.:

  • Bereiden van soepen, broodjes en snacks, samen met cliënten van Maasveld.
  • Verstrekken van gerechten en drankjes in het restaurant volgens het countersysteem; dat wil zeggen dat de gasten langs de counter/balie lopen om zelf hun eten te pakken en vervolgens af te rekenen bij de kassa.
  • Bestellingen voor het restaurant bij Dailyfreshfood d.m.v. bestelsysteem.
  • Bestellen van vlaaien (Maasveld breed) bij een externe bakkerij via Proactis.
  • Op woensdagavond en op zondag is er een eetcafé en kan iedereen eten afhalen; dit wordt geregeld door de restaurantmedewerker.
  • Regelen van in- en externe lunches bij vergaderingen.
  • Ondersteunen bij festiviteiten.
  • Schoonmaakwerkzaamheden.

De functie van Medewerker Restaurant behoort tot de facilitaire dienst. Dit team zorgt voor de facilitaire en vastgoedservices in de regio, zoals eten en drinken, schoonmaak, logistieke dienstverlening (magazijn, afvalverwijdering e.d.), bedrijfsrestaurants, groenvoorziening, verhuizingen, receptie, garderobediensten en technische diensten.

Wat biedt Koraal?

Een leuke en afwisselende functie in een fijne werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt.

  • Salaris: inschaling volgens CAO Gehandicaptenzorg FWG 25 (per 1 juni '24 CAO wijziging): min €2.148 en max €2.969 bruto/maand bij een 36-urige werkweek.
  • Contract: vooralsnog een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Uren: een arbeidsovereenkomst voor 21 uur per week; in een rooster van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 15.30 uur. Daarnaast werk je 1 keer in de 3 weken op zondag, en 1 keer in de 3 weken op woensdagavond tot 18.30 uur.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Kennis: tijdens je inwerkperiode volg je een HACCP-cursus in de vorm van E-learning.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, sociale en klantvriendelijke collega met gevoel voor horeca en dienstverlening. Je bent geduldig, empathisch en kan goed samenwerken. Je kunt goed luisteren en vanwege je inlevingsvermogen zorg je samen met collega's voor een fijne sfeer in het restaurant. Je bent in staat om - na een gedegen inwerkperiode - zelfstandig te werken, bent gestructureerd en nauwkeurig.

Daarnaast ben je in het bezit van een VMBO diploma, en je hebt bij voorkeur praktische ervaring en kennis van HACCP en horeca.

Over Maasveld

Koraal locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg.Hier vind je meer informatie over Maasveld.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Cliff Hennen (teamleider facilitair) via 06-25053737.

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Reageren

Interesse? Upload je CV en motivatiebrief uiterlijk 14 mei 2024 via onze sollicitatiepagina.

De gesprekken staan gepland op maandag 27 mei van 10.00 tot 13.00 uur.