Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Groepsbegeleider Buitenwoningen - Maasveld

Werkgever:Koraal
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal zoekt een groepsbegeleider voor onze gezellige buitenwoningen! Het is leuk werken bij onze bewoners woonachtig in de wijken van Maastricht! Er heerst echt het gevoel van “in de wijk wonen”.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken en zie je er een uitdaging in om samen met ons, onze bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse leven en het bereiken van hun doelen? We zoeken collega’s die van gezelligheid houden, maar ook alert zijn om de kleinste signalen op te pikken. Collega’s die stevig hun schoenen staan, humor hebben en snel kunnen schakelen.

Over de functie

Aan de rand van de locatie van Maasveld liggen 3 “onder-één-kap woningen”. In iedere woning wonen 8 of 9 mensen. Daarnaast hebben we een viertal woningen die afzonderlijk van elkaar, gelegen zijn in de wijken Heugem, De Heeg en het Witte Vrouwenveld. De mensen die in deze woningen wonen hebben behoefte aan ondersteuning passend bij hun zorgvragen. Dat kan ondersteunend, verzorgend, of begeleidend zijn. Met als gezamenlijk uitgangspunt op vraag vanuit de bewoner: ondersteun mij zoveel als mogelijk als ik dat wens.


De meeste mensen die bij ons wonen genieten van hun eigen leefomgeving, maar vinden het ook fijn als er gezamenlijke zaken in huis worden gedaan. Dit brengt soms uitdagingen met zich mee. Jouw inbreng is om samen met eenieder het huis gezellig te maken en te runnen.


De bewoners worden ondersteund in hun verzorging, behandeling en dag invulling. Ze willen graag de regie over hun eigen leven en krijgen hier ook de ruimte voor. Je helpt ze bijvoorbeeld bij het halen van de boodschappen, begeleid hun naar de arts of fysiotherapeut en ondersteunt hun in het onderhouden van sociale contacten. Gezien de kwetsbaarheid van de doelgroep is het belangrijk dat de bewoners goed gemonitord worden, zowel fysisch als psychisch. Goed rapporteren en tijdig actie ondernemen n.a.v. signalen zijn handelingen die van je verwacht worden.

Je werkplek / Maasveld

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag.


Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Wat bieden wij jou?

  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg: Conform CAO Gehandicaptenzorg; FWG 40 is dit minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden
  • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren in overleg met jou wordt vastgelegd.
  • Contract in overleg 16-24 uur per week.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
  • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk &privé, vitaal &gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste en betrokken collega die affiniteit heeft met onze doelgroep! Je bent een doorzetter die stevig in de schoenen staat en kunt grenzen stellen en bewaken.

  • Je beschikt over een diploma van verpleegkundige, MMZ volgens de kwalificatiestructuur niveau 4, Social Work of een andere relevante opleiding.
  • Je bent flexibel hebt geduld, doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig.
  • Je kunt een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitvoeren van begeleidingsplannen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine Schoenmaeckers 06-23281313 of Astrid Caris 06-53344879. (beide teamleiders buitenwoningen).

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren

Heb je interesse? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.

https://koraal.onlinevacatures.nl/nl/job/284976/apply