Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragswetenschapper - Maasveld Maastricht

Werkgever:Koraal
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal regio Maastricht zoekt voor de locatie Maasveld een enthousiaste en gedreven Gedragswetenschapper. Als Gedragswetenschapper bepaal je de inhoudelijke ondersteuning van de aan jou toegewezen cliënten. Dat doe je niet alleen, dat doe je met een team én met de cliënt.

Een veelzijdige en uitdagende functie. Kom jij deel uitmaken van ons team?

Over de functie

In de functie van Gedragswetenschapper liggen de voornaamste accenten van je werk op het gebied van voorkomen, verbeteren en oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling, of specifieke begeleiding, alsmede het adviseren/coachen van de teams hierbij. Je wordt verbonden aan 1 of 2 EVB+ groepen. EVB+ groepen onderscheiden zich van andere groepen door een specifieke dynamiek. De populatie waaraan wij zorg verlenen is divers, uitdagend en vraagt om creatieve oplossingen. Dit betekent dat je stevig in je schoenen moet staan, zeker bij crisissituaties, maar ook flexibel mee kunt bewegen met hetgeen de cliënten en daardoor ook de teams nodig hebben. Een goede samenwerking tussen de gedragswetenschapper, de teamleider en de persoonlijk begeleider is hierin een vereiste.

Je werkt multidisciplinair samen om zorg te dragen voor de best mogelijke ondersteuning en begeleiding van cliënten. Binnen de woongroepen is het opstellen van zorgplannen voor mensen met een beperking een belangrijke taak. Je verricht werkzaamheden binnen het kader van onze eigen geschreven methodiek, richtlijnen en vastgesteld zorgbeleid. Je werkt nauw samen met de begeleiders, teammanager, AVG-arts en andere disciplines waarbij samen beslissen met de bewoner en hun wettelijk vertegenwoordigers centraal staat. Tevens word je betrokken bij interne ontwikkelingen en participatie in werkgroepen.

Daarnaast voer je als regiebehandelaar de regie over de ondersteuning die de cliënt ontvangt. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg. Je bewaakt het totaal en stemt daartoe af met de verschillende onderdelen van de ondersteuning. Naast de taken rondom het regisseren van de ondersteuning aan de individuele cliënt, heb je ook een taak rondom het leefklimaat.

Waar ga je werken?

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan in een professionele organisatie aan. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Maasveld hoog in het vaandel.

  • Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg afhankelijk van je opleiding en werkervaring, CAO Gehandicaptenzorg FWG 65 (min €3.945 en max €5.957 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Contract: direct een vast contract.
  • Uren/rooster: de uren kunnen in overleg worden bepaald.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km..
  • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan. Dit is te vinden op intranet wanneer je in dienst komt.
  • Ontwikkeling: Doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed opleidingsaanbod.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die makkelijk de verbinding maakt met onze cliënten, aanverwanten en collega’s. Je durft buiten de kaders te denken en handelen, en bent daarbij creatief en innovatief. Belangrijk is dat je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.

Je bent in staat om vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en samenwerking te handelen.

En verder..

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek en hebt relevante kennis op het gebied van ondersteuning en advies aan mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je hebt ervaring met de EVB + doelgroep.
  • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring als Gedragswetenschapper.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Tine Timmermans via +31 6 18836027 of Geanne Thijssen via +31 6 83029352

Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan snel en stuur ons je CV en motivatiebrief via de sollicitatielink.